Flaş iddia! Galatasaray'ın eski hocası Beşiktaş'a geliyor

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran ve geçen sezon Marsilya'da görev yapan Hırvat teknik direktör Igor Tudor'un Beşiktaş'ın başına geçeceği iddia ediliyor.

GİRİŞ 15.10.2023 17:51 GÜNCELLEME 15.10.2023 17:52
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'yı çalıştıran Hırvat teknik direktör Igor Tudor'un Beşiktaş'ın başına geçeceği iddia edildi.

Foot Mercato'nun Hırvat medyasına dayandırdığı haberde, sezona istediği başlangıcı yapamayan siyah-beyazlılarda Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası koltuğun en önemli adayının Igor Tudor olduğu yazıldı.

Haberin detayında Igor Tudor'un daha önce Süper Lig'de Galatasaray ve Karabükspor'u çalıştırması, ligi tanıması ve büyük takım tecrübesi olması nedeniyle ilk aday olarak belirlendiği aktarıldı.

Tudor'un teknik ekibinde görev alan Hari Vukas ve Toni Modric'in Beşiktaş'ta göreve başlamasının da bu durumu açıkladığı bildirilen haberde, tecrübeli hoca ile anlaşmanın açıklanmasının an meselesi olduğu belirtildi.


GALATASARAY'DA 1.79'LUK PUAN ORTALAMASI YAKALADI

45 yaşındaki çalıştırıcı son takımı Marsilya'da 48 maça çıktı ve 1.83 puan ortalaması tuttururken, Galatasaray'ın başında çıktığı 34 maçta da 1.79'luk puan ortalaması yakalamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • İstanbul bjk 6 ay önce Şikayet Et
    Başka adam bulamamış larmı ıkıncı valerıan Ismail vakası eskici ANÇ defol git
    Cevapla
  • Mesken Sahibi 6 ay önce Şikayet Et
    En iyi teknik direktörler İtalya ve Almanyadan çıkar. Gerisi fasa fiso.
    Cevapla
  • Bir Dirhem Laf 6 ay önce Şikayet Et
    Bir kaç ayda tazminat kazanarak zengin olmak isteyen sıradaki gelsin... ama yabancı olsun ltfn... Türk futbol seyircisi takımlarını yanlış hamlelerinde desteklememeyi, katil İsrail'i boykot eder gibi boykot etmeyi öğrenmeli... hayran dernekleri yönetimlerim maşası olmaktan çıkmalı, bağımsız hareket etmeliler...
    Cevapla
  • Trt1 6 ay önce Şikayet Et
    Ay ne güzel haber desene gırgıriyede çümbüş
    Cevapla
  • N.zeki. 6 ay önce Şikayet Et
    Hayal.ve hikaye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle