Burak Yılmaz derbinin parolasını belirledi

Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray maçına özel program hazırlıyor. Yılmaz, oyuncularına derbide en önemli silahlarının 'sabır' olacağını vurguluyor.

GİRİŞ 15.10.2023 13:27 GÜNCELLEME 15.10.2023 14:16
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sıkıntılı günlerden geçen Beşiktaş'ta tüm gözler 21 ekim cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine çevrildi.

Şenol Güneş'in istifasının ardından takımın başına geçen, İstanbulspor maçında ilk galibiyetini aldıktan sonra yönetim tarafından olağanüstü seçime kadar teknik direktörlük görevine getirilen Burak Yılmaz, bu derbi için gecesini gündüzüne katıyor.

Rakiplerinin hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde etkili bir futbol ortaya koyduğunu bilen genç çalıştırıcı, ezeli rakibinin tüm maçlarını detaylı analiz ederek Aslan'ın eksik yönlerini belirledi ve taktiğini buna göre hazırladı.

"En önemli silahımız sabır"

Siyah-beyazlıların genç teknik patronu, özellikle içerde oynadığı maçlara etkili başlayan Galatasaray'ı istediği baskıyı kurmaması için 'tam saha presle' yavaşlatmaya çalışacak.

Burak Yılmaz'ın oyuncularına bu konuda özel çalışmalar yaptırdığı dikkat çekerken, futbolcularıyla yaptığı görüşmede de şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Bizim en önemli silahımız 'sabır' olacak. Devreyi berabere kapatalım, ikinci yarıda rakibimiz açıldığında da işi bitirelim!"

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Levrock 6 ay önce Şikayet Et
    Parola, çaktırmadan maçı gs ye ver
    Cevapla
  • Eyüp 6 ay önce Şikayet Et
    Burak 1 puan al yeter, 3 alırsan süper olur takımın başında kalırsın, yenilirsen teneke bağlarlar ha bilesiiin.
    Cevapla
  • ottoman 6 ay önce Şikayet Et
    Samsunlu sallama Samsunlu işine bak FB iyi oynuyor bırak da oyunlar konuşsun artık
    Cevapla
  • yılmaz 6 ay önce Şikayet Et
    kendi yazdığına kendi inanıyormusun
    Cevapla
  • yalı çocuğu ali 6 ay önce Şikayet Et
    g.antep ve a.gücü penası verilmedi alanya maçında ofsayt olan golü vardaki hakem gol verdi k.paşa ilk gol öncesi faul var 2 gol öncesi pozisyonun penaltı ile alakası yok evet F.B iyi oynuyor
    Cevapla
  • samsunlu 6 ay önce Şikayet Et
    galatasaraya maçı verir burak. çünkü o gittiği her takımda galatasaraya hizmet eden bir karaktere sahip. beşiktaşın şampiyonluk ümitleri kalmadığı için galatasaraya maçı verir burak. Çünkü fenerbahçe düşmanlığı kanına kadar işlemiş. Fenerbahçeyi şampiyon yaptırmamak için her şeyi yapar bu adam.
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    bjk stadına kim sponsor oldu ali koçun babası hangi takımı tutuyor ahmet nur çebi niye hakemler f.bahçe lehine hata yaptığında bir tek kelime söylemiyor boş yapma samsunlu var git yoluna
    Cevapla
  • Miso 6 ay önce Şikayet Et
    Bu. Mac. Erdenin. Ve. Tff baskanin maci yani ya parmak kirilacak ya futbol hep skandallarla anilacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle