Gedson Fernandes'ten Galatasaray derbisi için sürpriz istek!

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Gedson Fernandes'in Galatasaray derbisinde iğne vurularak da olsa oynamak istediği belirtildi.

Gedson Fernandes'ten Galatasaray derbisi için sürpriz istek!
Gedson Fernandes'ten Galatasaray derbisi için sürpriz istek!
GİRİŞ 13.10.2023 20:09 GÜNCELLEME 13.10.2023 20:09
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev derbiye sahne olacak. 21 Ekim 2023 Cumartesi günü Galatasaray, Rams Park'ta Beşiktaş'ı konuk edecek. 

Gedson ve Salih'in durumu belirsiz

Derbi öncesi iki takım da hazırlıklarını sürdürürken Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gedson Fernandes ve Salih Uçan'ın belirsizlikleri devam ediyor. 

Gedson iğne vurularak oynamak istiyor

Sports Digitale'den Sercan Dikme'nin haberine göre Gedson, Galatasaray derbisinde iğne vurularak da olsa oynamak istiyor ve oynama ihtimali çok yüksek.

Salih Uçan’ın ise sakatlığından dolayı derbide forma giyme ihtimali çok düşük.

Burak Yılmaz: İnşallah yetişebilirler

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, yaptığı basın açıklamasında sakatlıkları bulunan Salih Uçan ve Gedson Fernandes hakkında konuştu.

Burak Yılmaz, “İnşallah yetişebilirler. Sağlık ekibimiz yetişmeleri için elinden geleni yapıyor. Yetişirlerse çok mutlu oluruz. Yetişmezlerse de mutlaka onların yerine oynayacak oyuncular Beşiktaş’ın oyuncusudur. Sahaya sonuçta 11 kişi çıkacağız. Ben her şeyden dolayı hem umutluyum, hem mutluyum” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 31
  • yergöksihybyz 6 ay önce Şikayet Et
    Balon patlatmaya geliyoruz,bekleyin bizi,
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Duygularınla işini karıştırmamak genel bir kuraldır. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeyecek. Gs eski gs değil. Fazla hırs. yersin kırmızıyı takımınıda yakarsın.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    bırakın gelsin bırakın
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Çümkü galatasarayın parasını yedin kinin var
    Cevapla
  • Sualp 6 ay önce Şikayet Et
    Gel Gel Merak etme Kaan Ayhan sana iğneyi vurur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle