Burak Yılmaz, Mancini'yle görüştü! İki isim önerdi

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından görevi devralan Burak Yılmaz'ın, İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini'den tavsiye aldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 12.10.2023 09:56 GÜNCELLEME 12.10.2023 10:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in istifasının ardından İstanbulspor maçında Beşiktaş'ın başında sahaya çıkan Burak Yılmaz, siyah beyazlı kulübün aralık ayındaki olağanüstü kongresine kadar teknik sorumlu olarak görev yapacak.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Yılmaz uzun vadeli planlar yapmaya başladı. Takımı kısa sürede fiziksel ve taktiksel olarak toparlamak isteyen 38 yaşındaki teknik adam, Galatasaray'da forma giydiği dönemde hocası olan Roberto Mancini'den destek aldı.

İtalyan teknik direktörü arayan Burak Yılmaz, Beşiktaş'la ilgili planlarını anlattı. Mancini, eski öğrencisinin başarılı olması için tavsiyelerde bulunurken, iki de isim verdi.

Yapılan görüşme sonunda Yılmaz'ın yardımcılığını yapacak iki antrenörün ekibe katılmasına karar verildi. Antrenörlerden birinin taktik analiz uzmanı, diğerinin ise kondisyoner olduğu bilgisine ulaşıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • cellat 6 ay önce Şikayet Et
    uyuz oluyorum bu adiye sahtekar o kadar kişinin hakkını yedi..beleşbpenaltılarla bjk futbolculara ilk nasıl penaltı alınır öğretmiştir bjk çok severim ama bu adam yakışmıyor koskoca bjkye..
    Cevapla
  • malatya balabanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Burak sevdiğimiz oyuncuydu . Başsrılı olmasını istiyoruz . Ağırlığını korsa başarılı olabilir . Kondisyon olarak beşiktaş yetersiz . Demek ki çalışılmamış .
    Cevapla
  • mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Konu milli takımla alakalı değil ki...
    Cevapla
  • sakaryalı 6 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
  • oflu 6 ay önce Şikayet Et
    milli takıma birilerinin önermesiylemi oyuncu seciliyor ne hale gelmiş futbol
    Cevapla
  • Hasan sedat 6 ay önce Şikayet Et
    Millî takıma değil Beşiktaş'a
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle