Burak Yılmaz'dan Galatasaray maçı için özel plan!

Seçime kadar Beşiktaş'ın başında sahaya çıkacak olan genç teknik adam, kendini Ümraniye'deki tesislere kapattı ve Galatasaray'ı ezberlemeye başladı.

GİRİŞ 11.10.2023 15:41 GÜNCELLEME 11.10.2023 16:52
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Beşiktaş millî aranın ardından dev derbide Galatasaray'la karşılaşacak ama takımda ve kulüpte kazan kaynıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ile dün görüşen Burak Yılmaz'ın seçime kadar takımın başında kalması kesinleşti. Hoca, böyle bir ortamda unutulmaz bir zafer elde etmek için kolları sıvadı.

Seçimden sonra takımın başına geçecek olan yeni teknik direktörün yardımcılığını yapması düşünülen Burak Hoca, Galatasaray karşısında elde edilecek galibiyetle antrenörlük kariyerinin başında unutulmaz bir zafer elde etmek için çok hırslı.

BİREBİR GÖRÜŞMELER

Genç teknik adam, millî arada kendisini Ümraniye Nevzat Demir Tesislerine kapatmış durumda. Galatasaray'ın sezon başından itibaren oynadığı bütün maçları izleyen Yılmaz, Aslan'ı devirmenin planlarını yapıyor. Cimbom'un zaaflarını değerlendirmek için özel bir plan hazırlamaya şimdiden başlayan genç hoca, rakibinin gol yollarındaki etkili isimlerini de kilitlemeye çalışacak. Yılmaz aynı zamanda derbi öncesi oyuncularla birebir görüşmeler gerçekleştirerek motivasyonu da artıracak. 

KAYNAK: TÜRKİYE
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Dogrusu 6 ay önce Şikayet Et
    Derbi maçları hiç belli olmaz.
    Cevapla
  • Kartal 6 ay önce Şikayet Et
    Gsyi yenersek şampiyonluk yarışımız devam eder.Sabırlı oynayalım.En azından yenilmeyelim.
    Cevapla
  • selim 6 ay önce Şikayet Et
    gerçekçi olmak gerek futbolcular mutsuz takımda huzur yok ite kaka bu iş olmaz içerdeki sorun düzelmedikçe başarı zor isterse 1 ay çalış bu ortamda çok zor
    Cevapla
  • Can 6 ay önce Şikayet Et
    30 yıllık Bjk yım.. Hiç bir zaman bu maç kadar umutsuz olmadım
    Cevapla
  • Sorun 6 ay önce Şikayet Et
    bjk liyim gs büyük favori aga
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle