Burak Yılmaz flaş itiraf! "Teklifi kabul etmedim"

Beşiktaş'ın İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Burak Yılmaz, Milli Takım'da Montella'nın yardımcılık teklifini kabul etmediğini söyledi.

Burak Yılmaz flaş itiraf! "Teklifi kabul etmedim"
Burak Yılmaz flaş itiraf! "Teklifi kabul etmedim"
GİRİŞ 08.10.2023 19:23 GÜNCELLEME 08.10.2023 23:11
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş ile yollarını ayıran ve yardımcı antrenör Burak Yılmaz'a emanet edilen Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında İstanbulspor'u konuk etti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçtan ev sahibi takım 2-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Burak Yılmaz, beIN SPORTS'a verdiği röportajda galibiyet için mutlu olduklarını söyledi.

Burak Yılmaz'ın açıklamaları şöyle:

"Ben kötü oynadığımızı düşünmüyorum ancak yeter mi? Yetmez. Zaman zaman oyundan düştük, zaman zaman kontrolü aldık. İstanbulspor'u tebrik ediyorum, burada nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar. Taraftarlarımıza maç sonundaki sevgi gösterileri için teşekkür ederim. Ancak bir çiçekle bahar gelir mi? Gelmez tabii. Beşiktaş taraftarı döver de sever de. Onların kızgınlıklarının başımızın üstünde yerleri var. Biz onlara sırt çeviremeyiz. Cenk'in penaltıyı Ghezzal'a bırakması çok önemli. Bir golcü için gol atmanın önemi büyük. Galibiyet taraftarlarımıza ve Şenol hocamıza armağan olsun. İzliyordur bizi şu an muhtemelen. Bu galibiyet Şenol hocamız için."

"MİLLİ TAKIM TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİM"

Burak Yılmaz ayrıca, "Milli Takım'la ilgili bir konu vardı ancak ben Beşiktaş'ı bırakmayacağımı ifade ettim" diyerek A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella'nın yardımcılığı için gelen teklifi geri çevirdiğini belirtti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 28
  • Adem 19 6 ay önce Şikayet Et
    yarın Milli takımın başına geçebilmek için yalamadığı el kalmaz her şey para için Fulbolculuktada para konusunu biliyoruz
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İstanbul takımları hakemle oynuyor daima, Cenk bir sahtekar ve pozisyonda asıl cezayı yapan Cenk Yani pozisyon asla penaltı değil
    Cevapla
  • Sivasspor 6 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Burak,bir işin başında yken başka bir işi kabul etmemen çok etik.
    Cevapla
  • Orange 6 ay önce Şikayet Et
    Milli takım ne kadar değersiz ki demek ki Burakın bilr umrunda değil.
    Cevapla
  • vatandas 6 ay önce Şikayet Et
    Bjk taraftarı Beşiktaş'ın düşmanıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle