Taraftarın öfkesi dinmiyor! Stattan ayrılmadılar

Beşiktaş taraftarları Lugano maçının ardından uzun süre stadyumundan ayrılmadılar.

Taraftarın öfkesi dinmiyor! Stattan ayrılmadılar
Taraftarın öfkesi dinmiyor! Stattan ayrılmadılar
GİRİŞ 05.10.2023 22:47 GÜNCELLEME 06.10.2023 01:01
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ikinci haftasında ağırladığı İsviçre ekibi Lugano'ya 3-2 mağlup oldu.

Siya-beyazlı tribünler maç esnasında ve sonrasında protestolar ve isitfa çağrılarında bulundu. 

Hedefte Ahmet Nur Çebi ve Mehmet Büyükekşi

Maçın başında başlayan protestolar Siyah Beyazlılar öne geçmesine karşın durmadı. Tribünlerden "Yönetim istifa" tepkisi yükseldi. Protestolardan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi de nasibini aldı. Kendisine küfürül tezüharatlar yapılan Büyükşi, ilk yarı bitiminde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle tartıştıktan sonra stattan ayrıldı. 

Maç sonu tepkiler büyüdü

Beşiktaş’ta sezon başından itibaren başlayan protestolar takımın Lugano'ya yenilmesinin ardından tavan yaptı. 

Tribünlerdeki taraftarlar karşılaşma bitiminde uzun süre stadı terk etmedi. Taraftarlar Şenol Güneş'e yönelik "Takımı buraya getir" tezahüratı yaptı.

Tecrübeli teknik adam maç sonrası konu sorulunca, "Takım şu an çıktı, ben buradayım. Onların her türlü isteğine cevap vermek durumundayız. Ama takım duş aldı, çıktı. Taraftar haklı. Özür diliyorum" yanıtını verdi. 

Çebi'yi istifaya davet ettiler

Beşiktaş taraftarları takım otobüsü stattan ayrılmasına karşın tribünleri uzun süre terk etmedi. Karşılaşmanın bitmesinin ardından yaklaşık 45 dakika tribünde kalan siyah-beyazlı taraftarlar zaman zaman küfürlü tezahüratlar yaparak başkan Ahmet Nur Çebi'yi istifaya davet etti.

Kale arkası tribünlerinde bekleyen taraftarlar diğer tribünlerde bekleyenlerle birlikte kapalı tribünün köşesinde toplu halde bir araya gelerek tezahüratlarını sürdürdü. Siyah-beyazlı taraftarların bulunduğu alanın önünde, polislerin ve özel güvenlik görevlilerin beklemesi dikkati çekti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 25
  • Kartal 6 ay önce Şikayet Et
    Çarsiya sesleniyorum, maçlara gitmeyin. Bu takima deymez. Senol Bey defolana kadar statlara girmeyin. Adam Trabzona karsi pozisyona girmedi ya. Bukadarmi Memleketi desteklenir. Yaziklar olsun
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bazı Bu bjk ve fb taraftarı miğde bulandırıcı. Bu zındıkları stada almamalı artık yönetim
    Cevapla
  • İsa 6 ay önce Şikayet Et
    Yayıncı kuruluşa, federasyona, rakiplere sallamakla bir yere kadar, bu şekilde çok daha beter olun
    Cevapla
  • Memur 6 ay önce Şikayet Et
    Başkanınız sizi oyalıyor hedef olarak yanlış yere federasyonu gösteriyor. Kendi hatalarını görmüyor. İlk defa Avrupa'da bir Türk takımının yenilgisine sevindim. O küfürler kendinize çevrildi.
    Cevapla
  • gandalf 6 ay önce Şikayet Et
    küfür nedirya adamm gibi protestonu yap skor zaten herşeyi anlatıyor ve rakip takımı alkışla adamlar kopardı aldı helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle