Sergen Yalçın'dan Çebi'ye sitem! "Olmuyor o işler..."

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 03.10.2023 21:59 GÜNCELLEME 04.10.2023 09:42
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, kulüpte hocalık yaptığı dönem ile ilgili dikkat çeken ifadelere yer verdi.

TV100'de canlı yayınına katılan Yalçın, açıklamasında; "Çalışmıyoruz ama tatildeyim. Geziyorum. Maçları takip ediyorum. Ekip sürekli çalışıyor zaten. Beşiktaş'taki şampiyonluğun ne kadar zor olduğunu, herkes şu an daha iyi anlıyordur herhalde. Şampiyon olmak, kolay değil. Bizim için iyi bir sınavdı." ifadelerini kullandı. 

"Beşiktaş taraftarı arkamdaydı"

Yalçın sözlerinin devamında; "Beşiktaş taraftarı, her zaman arkamdaydı. Onlara binlerce kere teşekkür ederim. Taraftarla ilgili bir derdimiz yok. Sonuçlar, maalesef seni orada tutamıyor bir süre sonra. Ülke futbolunda her şey çok çabuk unutuluyor. Ayrıldığım kulüplerle ilgili hiçbir zaman bir yorum yapmadım. Çünkü bunlar, özel mevzular. Bunları, televizyonda veya dışarıda anlatmak çok sağlıklı değil. Onlar anlatıyorlar gerçi. Televizyonda 3-5 tane şakşakçıları var. Onlar, 'Sergen Hoca, takımı kampa götürmedi' diyorlar. Pandemiden dolayı kampı iptal etmek zorunda kaldık. Birilerini korumak için haber yapmak habercilere yakışmıyor. Kendi işinizi yapın." dedi. 

Ahmet Nur Çebi'ye eleştiri

50 yaşındaki çalıştırıcı, Ahmet Nur Çebi ile ilgili gelen soru üzerine ise "'Beraberiz, devam ederiz' demekle olmuyor o işler. Başkan şampiyon olmadan önce nisan ayında da söylemişti. 'Anlaşalım, yeni sezon kontratı yapalım' demişti ama sonra kimse kontrat yapmadı. Çünkü şampiyonluk belirsizdi. Olmazsak paketleriz, olursak bakarız." cevabını verdi.

"Ekibim çalışmaya devam ediyor"

Yalçın sözlerinin devamında; "Ekibim ve scout ekibimiz çalışıyor. Çalışmaya devam ediyorlar. Avrupa'da takip ettiğimiz çok oyuncu var. Antalyaspor'un santrforu, bizim çok takip ettiğimiz bir oyuncu. O çocuk, bizim listemizde ilk 3'teydi. Adana Demirspor'un son aldığı stoper, bizim takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Müthiş bir oyuncu aldılar. Olympiakos'tan aldılar." dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    sergen Yalçın futbol zekası tartışılmaz ama o başka işlerle uğraş mayıda seviyor sonuç çabuk dağılıyor
    Cevapla
  • dusunuyo 6 ay önce Şikayet Et
    bak konusmasında ne dıyo o yaban bu yaban adamlarda senın gıbı dusunuyor demekkı
    Cevapla
  • Mustafa kartal 6 ay önce Şikayet Et
    Bir gün Türkiye milli takımın başına Sergen Yalçın gelecek inşallah
    Cevapla
  • Beşiktaşk 6 ay önce Şikayet Et
    montella ile olmaz, sergen ile hiç olmaz. velhasıl, (bu kafayla) bizim milli takımdan ve ülke futbolundan bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • Turk 6 ay önce Şikayet Et
    Cacık dedimde canım çekti yanında bulgur pilavı da varmı acaba birde kuru soğan kiracaksin yanına alsana köylü fantazisi bu fantaziden cacık olurmu acaba cacık ustası beyfendi
    Cevapla
  • birbilen 6 ay önce Şikayet Et
    Yabancı olsa...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle