Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'e flaş yanıt!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 galip geldikleri Konyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa tepki gösterdi. Yayıncı kuruluşun ünlü spikeri Güntekin Onay, Güneş'e canlı yayında yanıt verdi.

Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'e flaş yanıt!
Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'e flaş yanıt!
GİRİŞ 01.10.2023 22:20 GÜNCELLEME 01.10.2023 22:21
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda 2-0 kazandıkları Konyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports hakkında açıklamalarda bulundu. 

"Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum"

Karşılaşma sonrası beIN Sports mikrofonlarına konuşan Güneş, "Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum. Maçları seyrediyoruz. O yayıncı kuruluş, bizim maçta görüntü olarak atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa konuşacak bir şey yok. Teknolojinin, yapay zekanın, hatta uzay zekanın nasıl olacağını konuşmak doğru değil. Bunları söyleyeyim size" dedi.

Güntekin Onay: Biraz gergin, doğal

Şenol Güneş'in açıklamalarına beIN Sports'un ünlü spikeri Güntekin Onay yanıt verdi. 

Güneş'in sözzlerine şaşırdıklarını söyleyen Onay, "Şenol Hoca'nın açıklamalarına şaşırdık. Biraz gergin. Doğal. Takımı 8 puan gerisinde. Trabzon'da 3 gol yedi, Adana'da 4 gol yedi, Brugge'de farktan kurtuldu. Deplasmanlarda istediği gibi oynayamıyordu. 8 puanın getirdiği baskı önemli. 'Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum' sözleri enteresan. 10 eksikli Adana Demirspor'dan 4 gol yedin, eleştirilmeyecek misin? 'Aaa bravo Beşiktaş, çok iyi oynadın. 10 eksiği olan Adana Demirspor'dan 4 gol yiyerek harika savunma yaptın. Trabzon'da çok iyiydin 3-0 kaybederken. İşler mükemmel. Brugge maçında da hiç pozisyon vermedin. Kaleci Mert'e top gelmedi' mi deseydik." ifadelerini kullandı.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 63
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    güntekin sende aynı yayıcı kuruluşundasın yalan söyleme
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bein spor değil gs tv
    Cevapla
  • Okay 6 ay önce Şikayet Et
    Sayın Güntekin Onay, Şenol hoca size GÜVENMİYORUM dedi niye eleştiri yapıyorsun demedi. İYİ DİNLE..
    Cevapla
  • ugur Dogusoy 6 ay önce Şikayet Et
    Senol Gunesin soylediklerini konusup yorum yapman lazim. ama klasik konuyu bile degerlendirmeden hemen savunma dogru olup olmamasi onemli degil. bu bile Senol Gunesin soylediklerinin ne kadar dogru oldugunu gosteriyor. Senol Gunesin T.D Begenmeyen BIRI OLARAK DOGRU YA DOGRU. Umarim anlarsin sayin Guntekin.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    yazıklar olsun Gültekin onay birde her yerde Beşiktaşlıyım diyorsun Rahmetli babanın kemikleri sızlıyordur . şimdi yayıncı kuruluş tasın yarın işine son verilince.de yine onların borusunu mü çalacan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle