Vincent Aboubakar, Beşiktaş tarihine geçti!

Vincent Aboubakar, Süper Lig tarihinde Beşiktaş formasıyla en fazla gol atan ikinci yabancı oyuncu oldu.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş tarihine geçti!
Vincent Aboubakar, Beşiktaş tarihine geçti!
GİRİŞ 01.10.2023 22:11 GÜNCELLEME 01.10.2023 22:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş deplasmanda Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların galibiyet gollerini Uğurcan Yazgılı kendi kalesine ve Vincent Aboubakar attı. 

Aboubakar, Beşiktaş formasıyla bu sezon topla 8 gol kaydetti. Bu gollerin üçünü Süper Lig'de atan Kamerunlu golcü, siyah-beyazlı takımın tarihine geçti. 

Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 43 gol atan Aboubakar, 42 golü bulunan Holosko'yu geçerek en fazla gol atan ikinci oyuncu oldu. Zirve de ise 57 golle Bobo bulunuyor. 

Aboubakar, Beşiktaş formasıyla toplamda ise forma giydiği 101 maçta 60 gol atarken 16 da asist yaptı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Rıfkı baba 6 ay önce Şikayet Et
    Adam tek başına takım maşallah, 3kuruş daha vermedi yönetim texsiraya verdi parayı şampiyonlar lignde 0 çektik gol atamadık o yokken,hatasını analdı uönetim geri getirdi takır takır atıyor, yalnız adama pas atacak adam yok,orta sahaya gelip alıp gidiyor sağolsun , taliscayı kiralayamadılar, rakipler açık ara önde transferde, 3.lük mücadelesi adana ile , görünen köy kılavuz istemez
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    ne tarihmis be
    Cevapla