Beşiktaş'tan sert açıklama! "Taraftarımıza Konya'da silah çekildi"

Beşiktaş, 2-0 kazandıkları Konyaspor deplasmanında yaşananlar için açıklama bir yayınladı.

GİRİŞ 01.10.2023 21:07 GÜNCELLEME 02.10.2023 09:36
Bu Habere 241 Yorum Yapılmış

Beşikraş, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Konuk olduğu Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı kulüpten, Konyaspor maçında yaşananlar hakkında bir açıklama geldi. 

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Taraftarlarımıza Konya’da Uygulanan Şiddet Kabul Edilemez

Milletçe birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde tek amacı Tümosan Konyaspor karşılaşmasında Futbol A Takımımıza destek vermek olan taraftarlarımıza stadyum girişinde bir polis memuru tarafından silah çekilmesi ve şiddet uygulanması kabul edilemez. Devletine, milletine, polisine, askerine her zaman sahip çıkan ve sahip çıkmaya devam edecek olan Beşiktaş taraftarları, silah çekilecek bir taraftar değildir. Emniyet güçlerinden bu konuda daha hassas ve anlayışlı olmalarını bekliyoruz ve bu olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Unutulmasın ki başta ülkemiz olmak üzere dünyanın her noktasında taraftarımızın yanındayız. Olaylardan etkilenen taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."
denildi. 

Konya Valiliğinden açıklama geldi

Konya Valiliği, Konyaspor-Beşiktaş maçında bir polis memurunun taraftara silah çekildiği iddialarına ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Yapılan yazılı açıklamada, "Bugün Tümosan Konyaspor ve Beşiktaş kulüpleri arasında oynanan futbol müsabakası öncesinde stadyum girişinde bir polis memurunun silah çekmesi iddiasına ilişkin araştırma/soruşturma başlatılmıştır" denildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 241
  • demir 7 ay önce Şikayet Et
    bulursun,04.04.2015 de FENERBAHÇE otobüsünün kurşunlanması faillerini buldunuz ya,bunu da bulursunuz.Acele etmeyin,lütfen zahmet olmasın.Acaba o sene kupa alan olabilir mi.
    Cevapla
  • kim suçlu 7 ay önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım deplasman takımının seyircisi ile konya seyircisi neden karşı karşıya getiriliyor. Burada bir ihmal var. Neden deplasman takımı önce içeri alınmaz.
    Cevapla
  • ali 7 ay önce Şikayet Et
    Bir besiktali olarak diyorum, carsi ve benzeri gruplar serserilerden olusuyor cogu, ayni sey ultra aslan ve diger gruplar icinde gecerli, icip icip maca gidiyorlar, igrenc kü¨fürler cocuk kadin varmi umrunda degiller
    Cevapla
  • KARAKARTALIMMM 7 ay önce Şikayet Et
    Doğuştan Beşiktaşlı 25 yıllık Polisim, kimse keyfi silah çekmez. Ya kendinin ya da arkadaşlarının can güvenliğine yönelik bir saldırıyı bastırmak, bertaraf etmek için yapmıştır meslektaşım. (varsa böyle bir olay tabi, malum abartmayı severiz biz)
    Cevapla
  • Kelaj 7 ay önce Şikayet Et
    Yazık ateş etse kime ateş edecek yapma etme, sen bari böyle söyleme. Bu işin Beşiktaşla alakası yok.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Polisini belindeki silah süs diyemi veriliyor böyle eşkiyalara çekecekler tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle