Beşiktaş'tan flaş Fatih Altaylı kararı!

Beşiktaş, gazeteci Fatih Altaylı'nın Şenol Güneş ile ilgili sarf ettiği sözler üzerine hukuki işlem başlatılacağını açıkladı.

GİRİŞ 30.09.2023 18:20 GÜNCELLEME 30.09.2023 21:44
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Süper Lig takımlarından Beşiktaş, gazeteci Fatih Altaylı'nın Şenol Güneş ile ilgili sarf ettiği sözler üzerine hukuki işlem başlatılacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde:

"Kulübümüzden Açıklama YouTube kanalındaki bir yayınında Teknik Direktörümüz Şenol Güneş hakkında eleştiri sınırlarını aşan ifadeler kullanan Fatih Altaylı’yı şiddetle kınıyoruz.

Eleştiri her medya mensubunun en doğal hakkıdır ancak Fatih Altaylı düşüncelerini açıklarken; basın mensubuna yakışmayan ve terbiye sınırlarını aşan çirkin ifadeler kullanmıştır.

Başta adı her daim başarılar ve şampiyonluklarla anılan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile ilgili hakarete varan ifadeleri için Fatih Altaylı hakkında olmak üzere bundan sonra da haddini aşan kişilerle ilgili ivedilikle hukuki işlemlere başlayacağımızı kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."



ALTAYLI NE DEMİŞTİ?


Adana Demirspor maçının sonunda Şenol Güneş'in Salih Uçan'ı itmesi üzerine YouTube kanalında konuşan Altaylı, deneyimli teknik adam için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu, Şenol Güneş'in ilk vukuatı değil. Kasaba felsefecisi edasıyla acayip acayip laflar ediyor. Kimse ne olduğunu anlamıyor. Çok babacanmış pozlarına giriyor. Hödükçe davranışlarını sürdürüyor. Bir futbolcu, galiba altyapısında oynadığı dönemden kalan bir dostluğuna selam vermek istiyor. O sırada da Beşiktaş'ı yenmiş rakip takımda bu kişi. Şenol Güneş, Salih Uçan'ı iterek yolluyor. Sana ne oluyor kardeşim?

Şenol Güneş sürekli böyle acayip hareketlerle gündeme geliyor. 4-2 yenilmişsin zaten. Salih Uçan'ın suçu değil, takımın ortak suçu. Ne oluyor abi? Yenildin diye rakibinle konuşmayacak mısın? Aboubakar konuşurken bir şey demiyor, Salih Uçan'ı ise iterek yolluyor. Şenol Güneş; nadan, nobran garip hareketleri olan, garip birisi. Ben spor yorumlamıyorum, adamlık yorumluyorum. Neden itiyorsun çocuğu?"

Bu açıklamaların ardından Beşiktaşlı birçok taraftar Fatih Altaylı'ya tepki dolu yorumlarda bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 66
  • m&m 6 ay önce Şikayet Et
    Fatih Altayli hic sevmem ama ilk defa dogru söz söylemis ne oldu yenilince yani kimseseyle konusmasin mi?
    Cevapla
  • ismail 6 ay önce Şikayet Et
    hiç sevmesem de fatih altaylının butun dediklerine katılıyorum bir besiktasli olarak beceriksiz diye bir kaç sene önce kovdugunuz adami yeniden bu basarisizlikla baş taci etmeye calisiyorsunuz bu besiktasliliga ve durustluge sigmaz hainlige girer başarısız ve beceriksiz birkac gune yada aya kovulacak adam icin
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 6 ay önce Şikayet Et
    Reha MUHTAR'ı estirdiler bi zaman....Tarih sayfalarında yerini aldı... (Uğur DÜNDAR ve Fatih ALTAYLI !?)
    Cevapla
  • Tunc 6 ay önce Şikayet Et
    Adam bu fatih Altaylı ki adamlığı yorumluyor :))
    Cevapla
  • Fatih 6 ay önce Şikayet Et
    Şenol Güneş adamdır ağzını yıka altayli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle