Vincent Aboubakar'dan eleştiriler için flaş tepki!

Adana Demirspor maçının ardından Luis Nani ile görüntüleri nedeniyle taraftar tarafından eleştirilen Vincent Aboubakar konuyla ilgili konuştu.

GİRİŞ 29.09.2023 10:23 GÜNCELLEME 29.09.2023 11:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor maçından sonra Luis Nani ile birlikte gülme görüntüleri çok tepki gösterilen Vincent Aboubakar, gelen eleştirilere kızdı.

Kamerunlu golcü, perşembe günü yapılan antrenmanda arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada, "Nani ile konuşmamızın maçla bir ilgisi yoktu. Komik bir şey söyledi, güldüm. Her şey bundan ibaret" dedi.

Aboubakar, bu sezon çıktığı 13 maçta 7 gol attı ve 3 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    abu bakara laf söyleyen kendini kandırır Beşiktaş için her şeyi ni veren dürüst insan
    Cevapla
  • BJK 7 ay önce Şikayet Et
    Aboukara gelene kadar o
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bir insanın arkadaşıyla konuşmasından doğal ne olabilir. yenilginin tek suçlusu abaubacar değilki. takımda bireyler ters giderken en ufak bir an'dan bir anlam çıkartmak yersiz ve anlamsız bir tartışma...
    Cevapla
  • Sakin 7 ay önce Şikayet Et
    Cahillik diz boyu heryerde maç anındaysa haklı taraftar bir gün iki gün vs sonra ne yani yas mı tutacak. Vatan savunması değilki
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Dizleri bitik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle