Quaresma'dan dikkat çeken Türkiye itirafı!

Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Ricardo Quresma, ülkesinin basınına dikkat çeken ifadeler kullandı. Portekizli yıldız, futbol oynadığı en iyi ülkenin Türkiye olduğunu söyledi.

GİRİŞ 28.09.2023 13:40 GÜNCELLEME 28.09.2023 14:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Türkiye kariyeri hakkında dikkat çeken açıklamalara imza attı.

"PORTO'NUN ARDINDAN BEŞİKTAŞ GELİYOR"

Portekiz basınından Expresso'ya röportaj veren yıldız isim, futbol oynadığı en iyi ülkenin Türkiye olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de oynamayı seviyordum. Porto'nun ardından şüphesiz Beşiktaş geliyor. Taraftarlar yüzünden, futbola duydukları coşku yüzünden. Bugün bile bana bakışlarından o insanlar tarafından çok sevildiğimi hissediyorum. Çok fazla futbol izliyorum. Oturma odam var ve orada Rusya'nın, Almanya'nın, İngiltere'nin, İspanya'nın, Türkiye'nin her yerinden maçları izleyerek çok vakit geçiriyorum."



"OYUNCULARLA ANLAŞMAK ZOR"

Quaresma, antrenörlük yapıp yapmayacağı konusunda ise kararsız olduğunu belirterek, "Antrenör olmaya uygun olup olmadığımı bilmiyorum. Oyuncularla anlaşmak gerçekten zor. Herkesin kendi kişiliği, kendi varoluş tarzı vardır; bazıları bu durumla daha iyi başa çıkar, bazıları ise daha kötü. Dürüst olmak gerekirse oyuncularla ilgilenecek sabrım olup olmadığını henüz bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Kariyerinde; Sporting Lisbon, Porto, Barcelona, Inter, Chelsea gibi takımların formalarını da giyen Quaresma, Beşiktaş'ta top koşturduğu 7 sezonda 236 kez forma giyerek 40 gol ve 49 asist kaydetmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • malatya balabanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Son vurgun için takım arıyor türkiyeyi övüyor . Emekli işi arıyor da biraz zor .
    Cevapla
  • istatistik 7 ay önce Şikayet Et
    7 sezonda 236 maçta 40 gol 49 asist birşey değil.
    Cevapla
  • arzıncan 7 ay önce Şikayet Et
    adam
    Cevapla
  • (76) 7 ay önce Şikayet Et
    Adana demir spora git istersen
    Cevapla