Vincent Aboubakar: İlk 11'de başlayamam

Milli Takım'dan dönen Aboubakar'ın Trabzon yolculuğu öncesi Güneş’e, “Hocam yorgunum, kendimi iyi hissetmiyorum. 11’de oynayamam" dediği öne sürüldü.

Vincent Aboubakar: İlk 11'de başlayamam
Vincent Aboubakar: İlk 11'de başlayamam
GİRİŞ 20.09.2023 09:53 GÜNCELLEME 20.09.2023 09:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'a 3-0 mağlup olmuş, oyuncuların sahaya koyduğu futbol ve teknik direktör Şenol Güneş'in kadro tercihleri çok eleştirilmişti.

Ancak bu konu ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre milli takım akampının sona ermesiyle ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Fransa'ya giden ve Beşiktaş'ın İstanbul'da yaptığı son idmana yetişen Aboubakar'ın Trabzon yolculuğu öncesi teknik direktör Şenol Güneş'e "Hocam yorgunum, kendimi iyi hissetmiyorum. İlk 11'de başlayamam" dediği ileri sürüldü.

Şenol Güneş'in de 31 yaşındaki futbolcuyu bu sebepten dolayı Trabzon'da ilk 11'de sahaya sürmediği de gelen haberler arasında. Yıldız futbolcu Beşiktaş ilea bu sezon çıktığı 10 maçta 5 gol, 2 asistlik perfor- mans sergiledi.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Fuat 7 ay önce Şikayet Et
    Koca takımı 1 kişinin temposuna bırakmak,üzücü durum.yani abubakar iyi oynarsa takım kazanıyor,iyi oynamassa kazanamayacak. Diğerleri ne figuranmı. Bu anlamda yanlış taktik,yanlış oyun.
    Cevapla
  • Yasin Akkaya 7 ay önce Şikayet Et
    Kimse takıma fazla yuklenmesin yapılanlar ortada abubakar olmasa Beşiktaş'ın gol atacağı yok
    Cevapla
  • malatya balabanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Fazla uüklenmek doğru değil arada olur böyle . Geçen senede icwrdi gitmiş geç dönmüşdü . Abubakar türliyede en iyi oyuncu . Ama farklı düşüncesi varsa onu da bilemeyiz bakslım göreceğiz .
    Cevapla
  • KaraKartal 7 ay önce Şikayet Et
    Nazlanma ayakları başladı yine, sonunu şimdiden merak ediyorum.
    Cevapla
  • KANDIRALI 7 ay önce Şikayet Et
    kayış atmaya başladı yine sezon sonu gider bu bay trip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle