Beşiktaş, Gedson Fernandes'i duyurdu!

Beşiktaş, Gedson Fernandes'in sözleşmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

GİRİŞ 13.09.2023 12:25 GÜNCELLEME 13.09.2023 17:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Gedson Fernandes'in sözleşmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması:

"Kulübümüzle profesyonel futbolcumuz Gedson Fernandes arasındaki sözleşme, 2026-27 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, sözleşme yenilediğimiz futbolcumuz Gedson Fernandes'e yeni dönemde başarılar diledi.

Kulübümüzle sözleşme yenileyen Gedson Fernandes, duygularını şöyle ifade etti:

"Sözleşme uzattığım için çok mutluyum. Beşiktaş'ın bir parçası olmak benim için gurur verici bir şey. Umarım takım arkadaşlarımla bu sezon her kulvarda başarılı olacağız. Bunun için sahada her şeyimi vermeye hazırım.



Ligde her maç zor. Her maça aynı ciddiyetle çıkmamız gerekiyor. Trabzonspor maçına hazırız. Sezon başından beri iyi bir grafik sergiliyoruz. Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak için savaşacağız. Umarım bizim adımıza iyi bir maç olur.

Taraftarlarımızın benimle ilgili olumlu düşünceleri beni çok mutlu ve motive ediyor. Beşiktaş forması giydiğim sürece hırslı ve motive şekilde oynayacağımın sözünü taraftarlarımıza veriyorum. Her maç takımın kazanması için elimden geleni yapacağım. Savaşçı ruhum hep sahada olacak."

FERNANDES'TEN AÇIKLAMALAR

Siyah-beyazlı kulübe açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki futbolcu, "Sözleşme uzattığım için çok mutluyum. Beşiktaş’ın bir parçası olmak benim için gurur verici bir şey. Umarım takım arkadaşlarımla bu sezon her kulvarda başarılı olacağız. Bunun için sahada her şeyimi vermeye hazırım" diye konuştu.

TRABZONSPOR MAÇINA HAZIRIZ

Süper Lig'in 5'inci haftasında 17 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynanacak maça dair de görüşlerini ileten Portekizli oyuncu, "Ligde her maç zor. Her maça aynı ciddiyetle çıkmamız gerekiyor. Trabzonspor maçına hazırız. Sezon başından beri iyi bir grafik sergiliyoruz. Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak için savaşacağız. Umarım bizim adımıza iyi bir maç olur" ifadelerini kullandı.

Her maçtan galip gelmek için elinden geleni yaptığını aktaran Gedson, "Taraftarlarımızın benimle ilgili olumlu düşünceleri beni çok mutlu ve motive ediyor. Beşiktaş forması giydiğim sürece hırslı ve motive şekilde oynayacağımın sözünü taraftarlarımıza veriyorum. Savaşçı ruhum hep sahada olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan Başkan Ahmet Nur Çebi, sözleşmesini uzatan Gedson Fernandes’e yeni dönemde başarılar diledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • cahil 7 ay önce Şikayet Et
    birileri üzülmüş
    Cevapla
  • Kemal 7 ay önce Şikayet Et
    Atatürk resminin altında imza atmanın alakası ne? Bu kadar duygu sömürüsü olamaz ya... Bırakın adam yattığı esfel-i safilinde rahat rahat yatsın !..
    Cevapla
  • BLUEBOY 7 ay önce Şikayet Et
    Sezon başı iyi başlayıp sezon sonuna kadar yatar.Son 4-5 maç iyi oynayıp göz boyar.Yoksa milli takıma çokdan giderdi.Çok maç seçiyor.Bunun bir tık üstü Lemina da öyle idi....
    Cevapla
  • malatya balabanlı 7 ay önce Şikayet Et
    İyi faydalı oyuncu kalması lazım . Ama kendini geliştirmeli yetenekli oyuncu ama gelişmesi zayııf . Üstüne koymalı risk almalı arada gol de atmalı .
    Cevapla
  • kemal 7 ay önce Şikayet Et
    hayırlı olsun iyi transfer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle