Milli ara Beşiktaş'a ilaç gibi geldi

Milli mola Beşiktaş'ta eksikleri olan 7 futbolcuya yarıyor. Eksikleri olan Ghezzal, Cenk, Chamberlain, Rebic ve Bailly form tutacak. Masuaku ve Amartey de tedavilerini tamamlayacak.

Milli ara Beşiktaş'a ilaç gibi geldi
Milli ara Beşiktaş'a ilaç gibi geldi
GİRİŞ 09.09.2023 14:11 GÜNCELLEME 09.09.2023 14:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ligin ilk üç maçlık bölümünde fizik-kondisyon açısından bazı oyuncuların tam hazır olmadığı görülen Beşiktaş'a milli ara ilaç gibi geldi.

Yaz kampında geçirdiği sakatlık sonrası ilk kez Sivas müsabakasında sahaya çıkan Rachid Ghezzal ve takıma yeni dönüş yapan Cenk Tosun için 14 günlük boşluk toparlanmaları adına fırsat oldu. Ayrıca yeni transferler Alex-Oxlade Chamberlain, Ante Rebic ve Eric Bailly, eksiklerini giderme imkânı yakaladı.

MAÇ TEMPOSU İÇİN ÖZEL KARŞILAŞMA

Teknik direktör Şenol Güneş, takımın istediği seviyeye ulaşması için Trabzonspor maçı hazırlıklarını günde çift idmanla başlattı. İki günde 4 antrenman yapan siyahbeyazlı futbolcular, özel karşılaşmalarla da maç temposu kazanacak. Ayrıca sakatlıkları bulunan Daniel Amartey ve Arthur Masuaku, milli arayla birlikte takıma dönecek. Böylelikle siyah-beyazlı teknik ekibin eli yeniden kuvvetlenecek. 

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • VESVESE 7 ay önce Şikayet Et
    Güzel takım oldu Allah bir daha kaza bela sakatlık vermez inşallah
    Cevapla