TFF'den Beşiktaş Park için flaş başvuru!

TFF, Beşiktaş Park'ın Avrupa Ligi veya Konferans Ligi finallerinden birine ev sahipliği yapması için UEFA'ya başvuruda bulundu.

GİRİŞ 06.09.2023 11:55 GÜNCELLEME 06.09.2023 13:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş Park Stadı'nın 2026 ve 2027 yıllarındaki UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi finallerinden birine ev sahipliği için aday olarak bildirileceğini duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 5 Eylül 2023 tarihinde yaptığı toplantıda daha önce UEFA'ya bildirilen stadyum listesinden Beşiktaş Park Stadyumu'nun, 2026 ve 2027 yıllarında düzenlenecek UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi finallerinden birine ev sahipliği yapılması için aday olarak bildirilmesine karar vermiştir." ifadeleri kullanıldı.

Finallerin ev sahipliğine ilişkin karar, UEFA Yönetim Kurulu tarafından gelecek yıl mayıs ayında yapılacak toplantıda belirlenecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Hasan 7 ay önce Şikayet Et
    Ülke futboluna en buyuk katkı yabancı hakem kaliteli transferler yapıldı ligi bu hakemler rezil ediyor şaibesiz lig için yabancı hakem olmadı yabancı var şart
    Cevapla
  • Erkan 7 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle yabancı hakem şart. Türk hakemleri futbolun katilleridir. Türk milli takımını bir Alman’ın yönetmesine karşı çıkmıyorlar ama yabancı hakemi istemiyorlar.
    Cevapla
  • samses 7 ay önce Şikayet Et
    Teknik direktör yabancı Tüm takım yabancı Hakeme gelinçe o kadar sallayan yöneticiler neden yabancıya karşı anlamıyorum Aslında anlıyorum Çünkü yabancı hakem olursa kimsenin yanlış kararda bahanesi kalmayacak Kimse bahane üretemeyecek Kimse gecelere kara diyemeyecek Bu kadar kararmış futbolu izleyoruz aslında
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ülke reklamina katki olur dünyanin en pahali yerlerinden bir tanesi stadin yapildigi yer
    Cevapla
  • fbli 7 ay önce Şikayet Et
    gese de averaj takımı olarak bütün avrupa takımlarına kendini kolay kura olarak tanıttı sağolsun
    Cevapla
  • blk 7 ay önce Şikayet Et
    galatasaraylı arkadaş: 1972-73 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 6-0'lık Bayern Münih'e karşı yaşayan Galatasaray' 1962-63 Şamp. Klp. Kupası AC Milan 0-5 1976-77 Kupa. Glp. Kupası Anderlecht 1-5 2007-08 UEFA Kupası Bayer Leverkusen 1-5 2013-14 Şampiyonlar Ligi Real Madrid 1-6 2 gol az yediğiniz için tebrikler başka bir takımın mağlubiyetine sevinmek türk evladına yakışmaz
    Cevapla
  • Galatasaray 7 ay önce Şikayet Et
    Önce bi yazdığını tercüme etmek lazım , da neyse ...Bejiktaş zaten Liverpool dan 8 yiyerek ülke reklamına katkıda bulunmuştu, çokta dert etme )
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle