Kadroya neden alınmadı? Şenol Güneş'ten Salih Uçan açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Salih Uçan'ın sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçının kadrosunda yer almadığını söyledi.

Kadroya neden alınmadı? Şenol Güneş'ten Salih Uçan açıklaması
Kadroya neden alınmadı? Şenol Güneş'ten Salih Uçan açıklaması
GİRİŞ 03.09.2023 19:08 GÜNCELLEME 03.09.2023 19:08

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ın Sivasspor ile oynayacağı maç öncesinde siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, maç kadrosunda yer almayan Salih Uçan'ın sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında oynayamayacağını söyledi.

Salih Uçan'ın durumu ve Sivasspor maçına ilişkin Şenol Güneş, "Sakatlığı var darbeye bağlı. Bu maçta sakatlığı nedeniyle kendini iyi hissetmediği için değerlendiremeyeceğiz. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç oynayacağız. Ellerinden geleni yapacaklar. İlk 11'de olanlar, sonradan oyuna girecekler. Umarım güzel bir maç olur. Sivasspor'un mağlubiyeti yok. Umarım düşündüğümüz sonuçla buradan ayrılırız." dedi

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL