Hellas Verona, transferde noktayı koydu! Isak Hien gelişmesi

Hellas Verona'da forma giyen Isak Hien hakkında dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Çizme ekibi, Beşiktaş'ın oyuncu için yaptığı teklifi reddetti ve Hien'in takımda kalacağını açıkladı.

Hellas Verona, transferde noktayı koydu! Isak Hien gelişmesi
Hellas Verona, transferde noktayı koydu! Isak Hien gelişmesi
GİRİŞ 02.09.2023 18:17 GÜNCELLEME 03.09.2023 10:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekiplerinden Hellas Verona'da forma giyen ve transferde ismi uzun süredir Beşiktaş ile anılan Isak Hien hakkında dikkat çekici bir gelişme yaşandı. 



"Beşiktaş'ın teklifi yeterli değildi"


Hellas Verona Futbol Direktörü Sean Sogliano, oyuncu için Beşiktaş'tan teklif aldıklarını doğruladı ve şu ifadelerle transfere son noktayı koydu:

"Isak Hien Hellas Verona'da kalacak. Beşiktaş bir teklif yaptı ancak bizim için yeterli bir teklif değildi. Bununla birlikte şu anda oyuncuyu göndermeyi planlamıyoruz." 

2022/23 sezonunun başında Djurgarden'den Hellas Verona'ya transfer olan 24 yaşındaki İsveçli stoper, takımına skor katkısı sunmazken 2.868 dakika sahada kalmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    sakatlanarak en az 6 ay sahalardan uzak kalacak bu yorumda burda kalsin
    Cevapla