Beşiktaş'tan yalanlama geldi! Ahmet Nur Çebi...

Beşiktaş, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi grup aşaması kura çekimine katıldığı iddiasıyla sosyal medyada paylaşılan görüntülerin asılsız olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'tan yalanlama geldi! Ahmet Nur Çebi...
Beşiktaş'tan yalanlama geldi! Ahmet Nur Çebi...
GİRİŞ 02.09.2023 16:33 GÜNCELLEME 02.09.2023 16:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Fransa’nın Monaco kentinde dün gerçekleştirilen UEFA Avrupa Konferans Ligi grup aşaması kura çekimine katıldığı iddiasıyla sosyal medyada gündem olan görüntüler hakkında açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Fransa’nın Monaco kentinde gerçekleştirilen UEFA Konferans Ligi grup aşaması kura çekimine katıldığı iddiasıyla sosyal medyada paylaşılan görüntüler asılsızdır. Kulübümüzü temsilen kura çekimine Asbaşkanımız Emre Kocadağ katılmıştır. Taraftarlarımızdan sosyal medyada Kulübümüz ve Başkanımızla ilgili gerçeği yansıtmayan, kasıtlı olarak uzun süreden beri yürütülen bu tür karalama ve art niyetli paylaşımlara itibar etmemelerini önemle rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • pardon 8 ay önce Şikayet Et
    e tmm da nolur ki katılırsa???
    Cevapla
  • rocke 8 ay önce Şikayet Et
    Çamlıcalı yaş mı küçük beyin mi.
    Cevapla
  • Çamlica 8 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizde. Sadece. Yabançiya çuvalla ver parayı ğenede masa başinda maç kazan ğeçen yıl taktiği ya tutarsa. Gerçi. Gs ye kımamak gerek ne Tff belgeleri yalanladı nede. Mhk demekki Erden timur hakli
    Cevapla