Ahmet Nur Çebi'den, Tadic ve Zaha'nın transferi için TFF'ye flaş çağrı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray'ın Zaha, Fenerbahçe'nin Tadic transferleri hakkında TFF'ye çağrıda bulundu.

GİRİŞ 29.08.2023 15:28 GÜNCELLEME 29.08.2023 16:04
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray'ın Zaha, Fenerbahçe'nin Tadic transferleri hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

TFF iyi niyetliyse Zaha transferini inceler?

"TFF iyi niyetliyse, dürüstse ve şeffafsa, evrakları incelediğinde Ali Koç'un (Zaha) 'Ben 10 milyon dolar verdim, bu adam buraya 3 milyon dolara imza atmış' dediğini kale almayacak mı?"

"Temmuz ağustos ayında yapılan transferlerle şampiyon olunsaydı, hadi yarıaşalım. Koyduğumuz alt ve üst limitler var. Biz bu şekilde başarılı olacağız, kupalarla kaldıracağız.

"Dusan Tadic, Fenerbahçe'ye 4 ml € imza attı. Siz kaç para verdiniz de olmadı?"

"Dusan Tadic'e biz o parayı verdik ama gelmedi. Demek sarı-lacivertli renklere aşık. Birileri birine laf ederken, kendine de bakacak. Verdiğimizin 2.5 katını talep etti. Hocayla konuştum, 'Takım içi huzuru bozmayalım' dedi. Adam yılların hocası."

"TFF inceleyecek, ben tek başıma savaşamam"

"TFF inceleyecek, birisine 10 isterken san nasıl 1'e geldi? Sarı saçlarına, kırmızı yanaklarına mı geldi? Buna TFF bakacak. Ama ben tek başıma savaşamam. Savaşacaksak, yanıma gelin."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 188
  • Tarafsiz 8 ay önce Şikayet Et
    Transfer yapamamış taraftara şirin görünmek için başkasına sataşıyor. Herkes kendi takımına odaklansin. Aç transfermarkette bak ne kadar kazanmış kaybetmiş.
    Cevapla
  • İtibar 8 ay önce Şikayet Et
    Şöyle: futbolcu suudilerden 20 istiyorsa, Avrupadan hele ki şamp liginde oynayacak bir takımdan 5 istiyor. Bunun gibi fener 10 vermiştir ama üçe dörde Galatasaraya gelmiştir . Avrupa tarafında Fenerin çok bir albenisi ve başarısı yok. Başkanları parayı verir alırım zannetmiş ama para her şey değil işte....
    Cevapla
  • hakan 8 ay önce Şikayet Et
    senin sponsorun yok bak ali koc kac sirketini sponsor gosteriyo okadarda oyunvu sattik yok talhanin ucak parasini ali koc vermis biz aldik calim olmuyo diyo lann ali koc istesi ronaldoyu getirir ac seni
    Cevapla
  • Kaan 8 ay önce Şikayet Et
    Gs mutlaka incelenmeli hadi fenerin aldığı adamın emekliliği gelmiş bjk yerine FB yi seçmiş olabilir birde bjk olarak vergi borçlarınız silindi hiç sesiniz çıkmıyordu bunlarında aciklayin
    Cevapla
  • İrfan 8 ay önce Şikayet Et
    Hadi fener otuzbeş kırk milyon auroluk satış yaptı harcadı gs ne sattı hangi ve nasıl sponsorluklarla aldı o oyuncuları bencede araştırılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle