Anderson Talisca'dan ters köşe! Kendi açıklama yaptı

Beşiktaş ve Galatasaray ile ismi transfer dedikodularına karışan Anderson Talisca, basında kendisi ile ilgili çıkan iddialar hakkında açıklama yaptı.

Anderson Talisca'dan ters köşe! Kendi açıklama yaptı
Anderson Talisca'dan ters köşe! Kendi açıklama yaptı
GİRİŞ 28.08.2023 21:36 GÜNCELLEME 28.08.2023 22:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Süper Lig'den Beşiktaş ve Galatasaray ile de ismi anılan Anderson Talisca için bugün son olarak Arap basınında yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Bunun üzerine açıklama yapma gereği duyan Brezilyalı oyuncu, Al Nassr'dan ayrılıp Katar Ligi'ne gideceği hakkındaki haberler hakkında düşüncelerini paylaştı. 

"Bir yere gitme niyetim yok"

Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada; "Al Nassr taraftarları yalan haberlere inanmayı bırakın. 2026'ya kadar sözleşmemi yeniledim ve buradan ayrılmak gibi bir niyetim yok. Kulübün de beni bırakmak gibi bir niyeti yok. Rakamlar yalan söylemez. Burada mutluyum ve bir yere gitme niyetim yok. Ben ve ailem burada; Suudi Arabistan'da mutluyuz." dedi. 


Al Nassr, 2021 yazında Çin'in Guangzhou Evergrande takımından kadrosuna kattığı Anderson Talisca ile olan sözleşmesini geçtiğimiz Nisan ayında 2026 yılına kadar uzatmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Baumgart 7 ay önce Şikayet Et
    Talisca sadece bjkye gelir
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bu adam Beşiktaş'ı kullanıyor Galatasaray'ı kullanıyor veya bir başka takımı kullanarak yani sözleşmesini Daha güzel yapıyor kendi adıma başka bir şey değil bu paragözündeki
    Cevapla
  • Boğaçhan 7 ay önce Şikayet Et
    Hani bjk veya gs ye geliyordu
    Cevapla
  • GERÇEK 7 ay önce Şikayet Et
    BİZİMDE ALMAYA NİYETİMİZ YOK ZATEN kendine piyasa oluşturuyor menejerler
    Cevapla
  • Afk 7 ay önce Şikayet Et
    Bizimkiler üst mahallede uyduruyor aşağı mahallede inanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle