Talisca transferinde kritik saatler! Onay bekleniyor

Suudi Arabistan Ligi ekibi Al Nassr'dan ayrılacağı öne sürülen Anderson Talisca'nın takımdaki geleceğinin bugün belli olacağı ifade ediliyor.

GİRİŞ 27.08.2023 14:57 GÜNCELLEME 27.08.2023 15:04
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Adı Süper Lig'den Beşiktaş ve Galatasaray'la da anılan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın, Al Nassr'daki geleceğiyle ilgili bugün bir karar verileceği belirtildi.

Suudi Arabistan basınından Al-Riyadiah'ın haberine göre; Al Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, Brezilyalı futbolcunun takımda kalıp kalmayacağına 24 saat içerisinde karar verecek.

Portekizli çalıştırıcının, yönetime bir rapor sunacağı, Talisca'nın takımdaki geleceğini ve gitmesi halinde yerine alınmasını istediği futbolcuyu bildireceği belirtildi.



CASTRO'DAN ONAY BEKLENİYOR

Haber detayında, 29 yaşındaki futbolcu için birçok teklif olduğu ve Castro'nun onay vermesi halinde Talisca'nın transferinin kolaylaşacağı ifade edildi.

Al Nassr, 2021 yazında Çin'in Guangzhou Evergrande takımından kadrosuna kattığı Anderson Talisca ile olan sözleşmesini geçtiğimiz nisan ayında 2026 yılına kadar uzatmıştı.

BEŞİKTAŞ VAZGEÇTİ

Öte yandan Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada maddi şartlarda anlaşma sağlanamadığı için eski futbolcusu Talisca'nın transferinden vazgeçtiğini duyurmuştu.



GALATASARAY ISRARCI

Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek gruplara kalma yolunda önemli bir adım atan Galatasaray, Talisca transferini de hızlandırdı. Oyuncuyla anlaşmaya yakın olduğu belirtilen Cimbom için Talisca'yı ikna etmek için İstanbul'dan bir ev bile kiraladığı iddia ediliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Talisca bjk ye mal olmuş bir futbolcu GS gelmesini istemem
    Cevapla
  • selim 8 ay önce Şikayet Et
    bizde talicsa çok yeter istediği yere gitsin
    Cevapla
  • trtr 8 ay önce Şikayet Et
    kedi ve ciğer meselesi...anladın sen onu
    Cevapla
  • Ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    Aslında fenere lazım bu oyuncu
    Cevapla
  • Haluk 8 ay önce Şikayet Et
    Huzur istersen fenerde
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Her sene 20 oyuncu transfer ediyosunuz. Tff nin mhk nin uydurma penaltilariyla ittirmeleriyle zorla yarista tutuluyosunuz.sonuc yine hüsran
    Cevapla
  • Burhan 50 8 ay önce Şikayet Et
    Fenere yakışır talisca başkan elini cebine at
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle