Şenol Güneş'ten oyuncularına uyarı! Rashica kararı

Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Perşembe günü Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına uyarılarda bulundu.

GİRİŞ 27.08.2023 10:41 GÜNCELLEME 27.08.2023 11:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş dünkü idman öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Dinamo Kiev ile oynayacakları müsabaka hakkında konuşan deneyimli hoca, "İyi bir hız ve seri yakaladık. Bunu korumak bizim görevimiz. Taraftarın bizden beklentisi büyük ve büyük hedefler için önce Avrupa'da devam etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

"Tartışmalar başkalarının işi"

Pendikspor karşılaşmasından sonra yaşanmaya başlayan hakem hataları ile ilgili de konuşan tecrübeli çalıştırıcı "Sizin işiniz her zaman sahada. Siz burada kazandıktan sonra dışarda ne olduğunun hiçbir önemi yok. Tartışmalar başkalarının işi." ifadelerini kullandı.

Güneş, son olarak çalışarak kendini gösteren her oyuncunun formayı mutlaka giyeceğini de sözlerine ekleyerek "Kimin oynayacağına ben değil siz karar vereceksiniz. Kendini geliştiren formayı giyer." yorumunda bulundu.

Rashica formaya yakın

Bu arada Kartal'da Kiev maçında sakatlanan ve rövanş maçında oynayamayacak olan Masuaku'nun yerine rövanş mücadelesinde Onur Bulut'un sol bekte görev yapabileceği ön planda. 

Şenol Güneş'in bu bölgede Bakhtiyar Zaynutdinov'a görev verebileceği konuşulurken hücum hattında sağ kanatta da Rashica'nın formaya yakın olduğu öğrenildi. .

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Halil 8 ay önce Şikayet Et
    Burak yılmaz takımı çalıştırmasın, karışmasın, kulübeden çıkmasın, otursun seyretsin, montanadan teknik adamlık öğrensin.
    Cevapla
  • Yarkan 8 ay önce Şikayet Et
    Insaallah bjk seri galibiyetlerine devam eder
    Cevapla
  • hasan hasan 8 ay önce Şikayet Et
    lucesko bjk ya afrika takımı demişti. haksızda değil
    Cevapla
  • Uzman 8 ay önce Şikayet Et
    Afrika milli takımı dedi yani aslında övdü, ama keşke sen de okuyup anlayabilseydin be Hasan...ayrıca yanlış bişey demiş olsaydı Luce'nin eski takımları da Brezilyalı ağırlıklıydı.. adama bunu da sormazlar mıydı? bi de böyle düşün be Hasan
    Cevapla
  • İsmail 8 ay önce Şikayet Et
    Sayın FUTBOLCULAR siz hiç asgari ücretin ve çalışanların yıllık maaşlarını biliyor mu sunuz, 150-200 Bin TL/yıl utanın ya hu....
    Cevapla