Beşiktaşlı yıldızdan Lucescu'nun sözlerine tepki!

Beşiktaş'ın Demokratik Kongolu sol bek oyuncusu Arthur Masuaku, Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun 'Sanki Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık' açıklamasına tepki gösterdi.

Beşiktaşlı yıldızdan Lucescu'nun sözlerine tepki!
Beşiktaşlı yıldızdan Lucescu'nun sözlerine tepki!
GİRİŞ 25.08.2023 14:29 GÜNCELLEME 25.08.2023 14:34
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, dün oynanan maçta Dinamo Kiev'i duraklama dakikalarında bulduğu golle mağlup etti.

Mücadelenin ardından Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Karşılaşmanın ardından "Beşiktaş'a karşı değil de sanki Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık. Bizde ise sadece kulüpte yetişmiş 11 oyuncu vardı" ifadelerini kullanan Lucescu'ya sosyal medyada pek çok kullanıcı tepki gösterdi.

MASUAKU TEPKİ GÖSTERDİ

Siyah-beyazlıların tecrübeli oyuncusu Arthur Masuaku da Rumen teknik adamın bu açıklamalarına kayıtsız kalmadı. Başarılı sol bek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu açıklama problemli değil mi?" diyerek tepkisini gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Şakterdonekste dünya turuna çıkıp futbolcu topluyordun.Şimdi ne oldu befendi para yok ülkede savaş var yeli futbolcu diyorsun.Bunların aslı nereli onları soyle.
    Cevapla
  • Bado 8 ay önce Şikayet Et
    Yahu adam yanlış bir yorum yapmamıştı parasi olan kluple parasi olmayan kulübü kiyaslamis kötü birsey degilki bu bide ahmet çakarım rok u dinleyenler seyredenler var bu ülkede
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    bu adam bunağın teki
    Cevapla
  • Fener 8 ay önce Şikayet Et
    Teknik ve taktiği ile ölmüştür. Yaş ilerledikçe bunuyor aynı şenol güneş gibi
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    biraz saygım vardı bitti. halbuki vodafon stadına girince alkislanacakti. şimdi ise...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle