Eski Beşiktaşlı'dan Sneijder'i kızdıracak sözler!

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve VavaCars Fatih Karagümrük'ün formalarını terleten Jeremain Lens, kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eski Beşiktaşlı'dan Sneijder'i kızdıracak sözler!
Eski Beşiktaşlı'dan Sneijder'i kızdıracak sözler!
GİRİŞ 24.08.2023 23:52 GÜNCELLEME 24.08.2023 23:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve VavaCars Fatih Karagümrük'ün formalarını terleten Jeremain Lens, kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Lens, Voetbal Zone'a verdiği bir röportajda, "Beşiktaş'tan ayrıldığım süreçte form olarak iyi durumda değildim. 110 kiloya kadar çıktım. Yine de göbeğim yoktu." dedi. 

"110 kiloya çıkmama rağmen Sneijder gibi görünmüyordum"

Geçmişte Galatasaray'ın formasını giyen ve futbolu bıraktıktan sonra aldığı kilolar ile gündeme gelen Sneijder'e de gönderme yapan Lens, "110 kiloya çıkmama rağmen Sneijder gibi görünmüyordum. Şu anda formasını giydiğim Versailles muhtemelen son kulübüm olacak ama Arabistan'dan heyecan verici bir teklif gelirse fikrimi değiştirebilirim." ifadelerini kullandı. 

Lens, Beşiktaş forması ile 102 karşılaşmaya çıkarken, 12 gol ve 20 asistlik performans sergilemişti. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Murat91 8 ay önce Şikayet Et
    Fransa 3. Ligde oynayan zırto Arabistan dan teklif bekliyor bak bak, Türkiyede camış gibi yattığın yerden paraya para demedin senin profesyonel futbolla ne alakan kaldı.
    Cevapla
  • İsi 8 ay önce Şikayet Et
    Doğru o kiloya rağmen atletik duruyordu. Senijder resmen çuval gibi
    Cevapla
  • Kamyoncu 8 ay önce Şikayet Et
    biz bunlara Avrupalı topçu diyoruz ama bunlar tam çingene be, 110 kiloyum diyor Arabistan dan cazip teklif bekliyor kerkenez
    Cevapla
  • Boğaçhan 8 ay önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş
    Cevapla
  • cikkuş 8 ay önce Şikayet Et
    Sneijder kadar istatistiğin kupaların var mı zirzop
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle