Beşiktaş'ta flaş istifa! Transferler iptal olunca...

Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, Anderson Talisca ve Sergio Ramos'un transfer görüşmelerinin durmasının ardından istifa etti.

GİRİŞ 22.08.2023 16:07 GÜNCELLEME 22.08.2023 18:56
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, transfer döneminin başından bu yana ciddi şekilde eleştirilirken; Sergio Ramos ve Anderson Talisca transferlerinin gerçekleşmeyeceğinin açıklanmasının ardından kriz tavan yaptı.

Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın Beşiktaş'a dönmesini heyecanla bekleyen, savunmaya ise Sergio Ramos takviyesi bekleyen Beşiktaş taraftarları, yönetimin yapmış olduğu "İki transferden yüksek maliyetler nedeniyle vazgeçtik" açıklamasının ardından Ahmet Nur Çebi ve yönetimine sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

ASBAŞKAN SERHAN ÇETİNSAYA'DAN İSTİFA

Özelikkle Sergio Ramos ve Anderson Talisca transferleri ile yakından ilgilenen ve ekonomik olarak bu transferlerde kulübe katkı yapmak isteyen Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, flaş bir istifa kararı aldı.

Beşiktaş'ın Sergio Ramos ve Anderson Talisca transferlerinden vazgeçmesini kabul etmeyen Serhan Çetinsaya ani bir kararla istifa kararı aldı ve bunu Ahmet Nur Çebi'ye iletti.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, henüz Serhan Çetinsaya'nın istifasını kabul etmedi. Diğer yöneticiler araya girerek, Serhan Çetinsaya'yı kararından döndürmek için harekete geçti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Yusuf Kartal 8 ay önce Şikayet Et
    Ahmet Nur Çebi Beşiktaş a çok büyük zarar veriyor..kamp öncesi Kadro kuramıyor.beles topçu peşinde onlarda fos çıkıyor..Çebi bu işi yapamıyor ..Çebi istifa et
    Cevapla
  • Kartal 1 8 ay önce Şikayet Et
    Takır takır atan abubakara 2.5 vermediler, 0 çektik şampiyon lar liginde gol atamadık teksiraya verdiler parayı, daha fazlasını, fos çıktı, anladılar geri aldılar, gezzal sakat, oynayamıyor, abubakara pas atacak adam yok, taliscayı kirala alamıyorsan
    Cevapla
  • Sinan Alp 8 ay önce Şikayet Et
    Neden sen istifa ediyorsun kardeşim... Bırak ANÇ istifa etsin yüreği varsa... Hiç bu kadar kötü yonetimedi Beşiktaş... Yazıklar olsun....
    Cevapla
  • ilker kırdar 8 ay önce Şikayet Et
    bunun gibi tıfılları yönetimlere alanlarda kabahat aramak gerekir demekki her şey transfere bağlıymış
    Cevapla
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    İkisini alana kadar birisini alın bunuda mı bilmiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle