Şenol Güneş'ten hakem yorumu! "Konuşursak ağır oluyor"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 1-1 berabere kaldıkları Pendikspor maçının ardından hakemler ile ilgili konuşmanın gereksiz olacağını konuştuklarında sonuçların ağır olduğunu belirtti.

Şenol Güneş'ten hakem yorumu! "Konuşursak ağır oluyor"
Şenol Güneş'ten hakem yorumu! "Konuşursak ağır oluyor"
GİRİŞ 21.08.2023 00:38 GÜNCELLEME 21.08.2023 00:55
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Pendikspor'u ağırladı.

Siyah-beyazlılar 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı uzatma anlarında penaltıdan yediği golle 1-1 berabere bitirdi ve 1 puana razı oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Futbolda şans bazen gülmeyebilir"

Tecrübeli teknik adam, "Kazanmamız gerekiyordu, ilk yarıda ikinci yarıda pozisyonlarımız var. Rakibin atak sayısı az. Hem topu tutmak hem pas yapmak hem de oyuncuları görmek istedik ama o da olmadı. Kalabalıkken defans arasına atılan topta penaltı oldu ve golü yedik. Ne olursa olsun o pozisyonu vermemek gerekiyordu. En büyük sıkıntımız, bugün baskılarımız iyi değildi. İkinci yarıda hem önde hem ortada top tutamadık, top karşılayamadık. Etkili atakları yok ama bizim daha fazla pozisyon üretmeliydik. Fiziksel olarak gitgel olması bizi yordu. İlk yarıda onlar yarı sahasında oynadı. Fizik olarak ayakta kaldılar. Onlar için de sürpriz olacak pozisyonda golü buldular. Futbolda şans bazen gülmeyebilir. Ne olursa olsun kazanmalıydık. Net pozisyonlar vardı, değerlendiremedik. Üzgünüz." ifadelerini kullandı.

"Hakem konuşmaya gerek yok"

Günel hakem kararlarıyla ilgili "Hakemlerle ilgili konuşmaya gerek yok. Hakem nedir, VAR nedir. Konuşursak ağır oluyor, gerek yok. Yerimizde oturuyoruz zaten, çok konuşmuyoruz. Autsa, gol değil. Aut değilse, o zaman bilmiyorum. Penaltıysa penaltıdır bilmiyorum. Hakem bir karar verdiğine göre, herhalde görmüş de vermiştir." dedi.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • ihtiyar 8 ay önce Şikayet Et
    hakikaten bir terslik var diye baktım maç özetine, derinlemesine giren teknik bir video yok fakat olan video ve fotoğraflar gayet net fikir veriyor, bunun dışında bjkenaz 4 net gol kaçırarak kendi ayağına sıkmış, sezon başı olduğu için kaçırdıklarımız adına özür dilerim demek yerine ağır konuşurum demek sizi yerine dibine sokmak için yeterde artar bile. durduk yere daha 2.maçta yuh be.
    Cevapla
  • Misafir Abdullah 8 ay önce Şikayet Et
    Şenol dede haç kayıtları başlamıştır
    Cevapla
  • sedat tosun 8 ay önce Şikayet Et
    Gol aut değil izlemedin mi körmüsün
    Cevapla
  • Tandoğan 8 ay önce Şikayet Et
    Kara kargalar suçlu arıyor bulanlar 1903 u arayıp haber versinler.
    Cevapla
  • Vatan 8 ay önce Şikayet Et
    Tuzla içinizden haşırt diye gecmişti
    Cevapla
  • Radres 8 ay önce Şikayet Et
    her zaman suç bu adama göre hakemlerde hiç kendinde takımında sıkıntı yok pendik ikinci yarı beşiktaşı sahadan sildi boş yapma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle