Ghezzal'ın ailesi trafik kazası geçirdi!

Beşiktaş, Rachid Ghezzal'in kayınvalidesi ve oğlunun Fransa'da trafik kazası geçirdiğini açıkladı. Ghezzal'ın kayınvalidesi ve oğlunun hayati tehlikesi bulunmadığı, Cezayirli futbolcunun Fransa'ya gittiği belirtildi.

GİRİŞ 16.08.2023 17:10 GÜNCELLEME 16.08.2023 17:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Rachid Ghezzal'in ailesinin Fransa'da trafik kazası geçirdiğini duyurdu.

Siyah--beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Ghezzal'ın kayınvalidesi ve oğlunun Fransa'da trafik kazası geçirdiği ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Ghezzal'ın kazanın ardından Fransa'ya gittiği aktarıldı.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması:

"Futbolcumuz Rachid Ghezzal'ın oğlu ile kayınvalidesinin Fransa'da trafik kazası geçirdiklerini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Ghezzal, hayati tehlikeleri bulunmayan oğlu ile kayınvalidesinin tedavi süreçlerini takip etmek üzere Fransa'ya gitmiştir.

Rachid Ghezzal'ın oğlu ile kayınvalidesine acil şifalar diler, Ghezzal ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."


FENEBRAHÇE'DEN MESAJ

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Ghezzal için açıklamasının ardından 31 yaşındaki futbolcu için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Fenerbahçe'nin paylaşımı şu şekilde; "Rachid Ghezzal'ın oğluna ve kayınvalidesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • SARÌYERLÌ 8 ay önce Şikayet Et
    Tamam artık 6 ayda Fransa'dan gelmez
    Cevapla