Talisca gerçeği ortaya çıktı! İki kez teklif yapılmış

Beşiktaş'ın, Anderson Talisca için kulübü Al-Nassr'e iki kez transfer teklifinde bulunduğu ancak Suudi Arabistan ekibinin teklife cevap vermediği ortaya çıktı.

GİRİŞ 12.08.2023 13:22 GÜNCELLEME 13.08.2023 00:35
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bir süredir Anderson Talisca için girişimlerine devam eden Kartal'da yıldız isimle ilgili yaşanan gerçekler ortaya çıktı.

Talisca transferine dair tüm detayları Beşiktaşlı eski yönetici bir bir açıkladı.  Beşiktaş'ın ilgilendiği Talisca ile ilgili eski yönetici Erol Kaynar'dan önemli açıklamalar geldi.

"ÇEBİ 2 KEZ TEKLİF YAPTI"

Kaynar, şu ifadeleri kullandı:

"İşin gerçeği şu; Talisca nisan ayında takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bunu rağmen başkan Ahmet Nur Çebi, kulübü Al-Nassr'a 10 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro bonus şeklinde iki defa teklifte bulundu. Buna rağmen Suudi Arabistan kulübünden herhangi cevap ya da karşı istek gelmedi"

YILLIK ÜCRETİ DENGELERİ BOZAR

Talisca gibi bir oyuncuyu her takımın isteyeceğini belirten Kaynar, "Tutun ki, anlaştınız… Alacağı yıllık ücret Beşiktaş'ın içinde bütün dengeleri altüst eder. Aboubakar, Gedson ve diğer futbolculara ne diyeceksiniz? Tabii ki, kalite farkından bazı oyuncuların yüksek ücret alması normal ama arada uçurum olacak kadar değil. Taraftar her sezon mutlaka klas ve üst düzey oyuncular ister, bu en doğal hakkıdır ancak işin gerçeklerini ortaya koymadan da doğru yolda ilerlenemez" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Inshallah gelir
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    şaka gibi
    Cevapla
  • ihtiyar 8 ay önce Şikayet Et
    Keşke bu açıklamayı yapmasaydınız, teklifiniz bitik bir oyuncuya değil ama verdiğiniz rakamlar komik, paranız yoksa almayın kardeşim yeminlimisiniz, sizin gibi yoneticilere varken besiktaşın düşmana ihtiyacı yok.
    Cevapla
  • Abdullah 8 ay önce Şikayet Et
    Bence bjk taraftarı duygusallıktan çok takımın geleceğini düşünmeli. Astronomik maaş verip şampiyon olamazsa ne olacak? Taraftar biz karşılarız mı diyecek?
    Cevapla
  • Kral 8 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş anca bedava alır çünkü parası yok ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle