Şenol Güneş tarih yazıyor! Fatih Terim'den sonra ilk

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Avrupa'da Fatih Terim'den sonra bir temsilcimizle en fazla maç kazanan ikinci hoca oldu.

GİRİŞ 11.08.2023 12:43 GÜNCELLEME 11.08.2023 15:37
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Beşiktaş, Neftçi Bakü'yü 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıların deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, bu sonuçla Avrupa'da 20. galibiyetine ulaşarak Fatih Terim'den sonra bir ilki başardı.

BEŞİKTAŞ İLE AVRUPA'DA 41 MAÇ

Şenol Güneş, Beşiktaş ile Avrupa'daki 20. zaferine ulaştı. Deneyimli hoca, siyah-beyazlılarla çıktığı 41 Avrupa maçının 20'sini kazanarak Fatih Terim'den sonra bir temsilcimizin başında 20 galibiyete ulaşan ilk teknik direktör oldu.

FATİH TERİM, 37 KEZ KAZANDI

Fatih Terim, Galatasaray'ın başında 37 Avrupa maçında galibiyet sevinci yaşamıştı. Öte yandan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, takımın son 17 maçında 14 galibiyet görerek büyük bir başarıya imza attı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Osman 8 ay önce Şikayet Et
    Evet tarih yazıyor debrem bölgesine deki takılmar için konuşmasıyla tarih yazdı
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Fatlh Terim baba gore hoca değil eline güzel kadro alıp birşeyler yapıyor. Biraz cesareti varsa Şenol Güneş gibi gidip bir Anadolu takımı çalıştırdım.
    Cevapla
  • Mahir 8 ay önce Şikayet Et
    Rakipleri de karşılaştırınız lütfen şenol güneş başarısız birisi tiyatrocu
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 8 ay önce Şikayet Et
    Fatih Terim Derwall'den oturmuş hazır bir takım aldı ve o takım git gel transfer ile bozulmayıp istikrar sağlandı. Bu istikrar milli takımada yansıdı takımda 4 yabancı vardı ama istikrar vardı ezbere oynuyorlardı, buda başarı getirdi.
    Cevapla
  • Dayı 8 ay önce Şikayet Et
    Ulan cahil Fatih’le derwalin arasında 2 yıl Mustafa Denizli çalıştırdı sonra feltkam geldi sonra hılman geldi ne Fatih terimi cahil adam bilmeden ne sallıyorsun
    Cevapla
  • ugur 8 ay önce Şikayet Et
    Ikisi de asla şampiyonlar ligini kazanmadı .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle