Şenol Güneş, Fatih Terim'in ardından Avrupa'da ilki başardı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Avrupa'da kaldığı yerden devam ediyor. Şenol Güneş, Avrupa'daki galibiyet sayısıyla Fatih Terim'in ardından bir ilki başardı.

Şenol Güneş, Fatih Terim'in ardından Avrupa'da ilki başardı
Şenol Güneş, Fatih Terim'in ardından Avrupa'da ilki başardı
GİRİŞ 10.08.2023 23:34 GÜNCELLEME 10.08.2023 23:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in teknik direktörlüğündeki Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda sahne aldı. Siyah-Beyazlılar deplasmanda Neftçi ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. 

Şenol Güneş, Fatih Terim'in ardından ilki başardı

Beşiktaş teknik direktörü, siyah-beyazlı takımın başında 41 Avrupa kupası maçının 20'sini kazandı. Bununla birlikte Şenol Güneş, Fatih Terim'in ardından Avrupa kupalarında bir temsilcimizin başında 20 galibiyete ulaşan ikinci teknik direktör oldu.

Fatih Terim, Galatasaray'ın başında 37 Avrupa maçında galibiyet gördü.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, takımın son 17 maçında 15 galibiyet gördü. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'yi dünya 3.yapti daha ne yapsin
    Cevapla
  • Sportif 11 ay önce Şikayet Et
    Avrupa'da fatih terim hocaya yetişen varmı. Şenel hoca ne zaman Avrupa kopyasını getirdi. Avrupa süper kopayı kazandı o zaman fatih hocayla kıyaslayın. Real Madrid. Milan, Liverpool ,Arsenal, gibi büyük takımları devirsin görelim . Yorum yapanların çoğu daha çocuk . 2000 li öncesi futbolu bilmiyor.
    Cevapla
  • Servet 11 ay önce Şikayet Et
    Senol kim Fatih hoca kim. Baküyü yendiler besiktas simdiye kadar ne yapmis aurupada. Fatih hocanin tirnagi olamaz. Yersiz bir haber
    Cevapla
  • Anadolu 11 ay önce Şikayet Et
    Kibre bak kibre Fatihin aldığı mağlubiyetleride konuşalım değerlendirilsin o halde Şenol Fatihden daha üstün bir hoca fatih gibi 20 yıl bir istanbul takımını çalıştırsaydı örneğin bjk olabilir fatihin asıl esamesi okunmazdı
    Cevapla
  • Misafir58 11 ay önce Şikayet Et
    Defol git şenol
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Hiçbir zaman büyük bir hoca olamayacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle