Salih Uçan: Haklının acelesi yoktur

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan, sözleşmesinin sorulması üzerine, "Haklının acelesi yoktur. Sabırlıyız, bekliyoruz" cevabını verdi.

Salih Uçan: Haklının acelesi yoktur
Salih Uçan: Haklının acelesi yoktur
GİRİŞ 09.08.2023 19:45 GÜNCELLEME 09.08.2023 19:45

Salih Uçan Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'dan Neftçi Bakü ile oynayacağı maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin gruplara kalmak ve daha sonra gruplardan çıkmak olduğunu söyleyen Salih Uçan, "Tirana maçını iyi atladığımızı düşünüyorum. Şimdi Bakü ile karşılaşacağız. Deplasmanda oynayacağız. İnşallah güzel bir sonuç alarak evimizde turu geçmek istiyoruz. Tabii ki hedefimiz Beşiktaş'ın layık olduğu yer. Gruplara kalabilmek, gruplardan çıkabilmek. Adım adım ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Salih, sözleşmesinin sorulması üzerine ise, "Haklının acelesi yoktur. Sabırlıyız, bekliyoruz" cevabını verdi. 

“ELİMDEN GELEN HER ŞEYİMİ TAKIMA VERMEK İSTİYORUM”

Şenol Güneş ile yaptıkları görüşmeden bahseden 29 yaşındaki futbolcu, "Hocayla tabii ki görüşmelerimiz oluyor ama daha çok takımla ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Bireysel bir fikir alışverişimiz olmadı. Ben de elimden gelen her şeyimi takımıma vermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“HER MAÇ ZOR”

Futbolda her karşılaşmanın zor olduğunu dile getiren Salih, "Böyle bir bakış açısı yok. Her maç çok zor. Geçen sene kupa maçımız vardı. 2-0 mağlup duruma düşmüştük ama sonra maçı kazanmasını bildik. Bir Konyaspor maçımız vardı, 2-0 öndeydik bir anda 3-2 oldu maç. Futbolda her karşılaşma çok zordur” diyerek sözlerini noktaladı.  

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.