Kartal, stoperde dümeni Ada'ya kırdı! Tek şart...

Kadrosuna bir stoper takviyesinde daha bulunmak isteyen Beşiktaş, Tottenham'da düşünülmeyen Japhet Tanganga'ya talip oldu.

GİRİŞ 07.08.2023 15:05 GÜNCELLEME 07.08.2023 15:31

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, savunmaya bir hamle daha yapmak için kolları sıvadı.

İngiliz basınından Daily Express'te yer alan habere göre; Tottenham, Japhet Tanganga'yı gönderilecek listesine koydu. 24 yaşındaki savunmacı için devreye giren takımlardan biri de Beşiktaş oldu.



TOTTENHAM DEFTERİ KAPATMAK İSTİYOR

Haberin devamında Tottenham'ın, İngiliz futbolcuyu satmak için tek şartı olduğuna değinildi. İngiliz ekibi, Tanganga defterini tamamen kapatma konusunda ısrarcı ve oyuncunun ya bonservisi ile ya da zorunlu satın alma opsiyonu ile takımdan gönderilmesine sıcak bakıyor.

Kuzey Londra temsilcisi ile Haziran 2025'e kadar mukavelesi bulunan Tanganga'nın piyasa değeri 7 milyon euro. Savunmada stoper ve sağ bek pozisyonlarında görev yapabilen İngiliz oyuncu, geçtiğimiz sezon Tottenham formasıyla 7 maça çıktı ve 1 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.