Beşiktaş sürprize izin vermedi! Tur iki golle geldi

UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Beşiktaş deplasmanda Tirana'yı 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

GİRİŞ 03.08.2023 23:14 GÜNCELLEME 04.08.2023 09:30
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanşında temsilcimiz Beşiktaş, Arnavutluk temsilcisi Tirana ile karşılaştı. Arena Kombetare'de oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlılar 2-0 kazandı. 

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 56. dakikada Amartey ile 76. dakikada Aboubakar kaydetti. 

Bu sonucun ardından ilk maçı da 3-1 kazanan Beşiktaş toplamda 5-1'lik skorla UEFA Avrupa Konferan Ligi'nde adını 3. eleme turuna yazdırdı. Siyah-beyazlıların 3. eleme turundaki rakibi Azerbaycan temsilcisi Neftçi oldu. Tirana ise Avrupa'ya veda etti. 

Beşiktaş 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın 66. dakikada Beşiktaş'ın sol beki Masuaku, rakibine yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Beşiktaş maçın geri kalanını 10 kişi tamamladı.



Tirana: 0 - Beşiktaş: 2

Stat: Arena Kombetare

Hakemler: Stuart Attwell, Constantine Hatzidakis, Neil Davies (İngiltere)

Tirana: Selmani (Dk. 32 Lika), Haxhiu, Lulaj, Hoxhallari, Pergjoni, Deliu (Dk. 45+2 Hila), Najdovski, Jonuzi (Dk. 68 Abazaj), Lushkja (Dk. 68 Qefalia), Hasani, Kaina

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Necip Uysal (Dk. 46 Amartey), Colley, Masuaku, Hadziahmetovic (Dk. 89 Demir Ege Tıknaz), Salih Uçan (Dk. 81 Onana), Gedson Fernandes, Onur Bulut (Dk. 82 Umut Meraş), Muleka (Dk. 81 Semih Kılıçsoy), Aboubakar

Goller: Dk. 56 Amartey, Dk. 75 Aboubakar (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Dk. 66 Masuaku (Beşiktaş)

Sarı kart: Dk. 74 Hoxhallari (Tirana)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Sincap 9 ay önce Şikayet Et
    Ben fanatik Galatasaraylı yım karakartal tebrik ediyorum inşallah bu uluslar arası müsavakalarda birlikte final maçı yaparız süper olur fenev ide finale de inşallah görürüz tüm takımlarımız a başarılar diliyorum duam hepinizle
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş 10 kişi daha iyi oynuyor
    Cevapla
  • Tc çok yaşa 9 ay önce Şikayet Et
    Avrupa da tur atlayan tum takımlarımizi tebrik ederim
    Cevapla
  • vatansever 9 ay önce Şikayet Et
    ADS tebrikler
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Arnavutluk bizim kardeş bildiğimiz bir ülke ve halktır. Seyircilerin daha fair playe uygun davranmaları gerekirdi. Acaba provakatörler mi vardı ?
    Cevapla
  • Cann 9 ay önce Şikayet Et
    Sanmıyorum ama bu Tiran takımının taraftarları da bayağı bir fanatikmiş bunu maç öncesi duymuştuk ondan dolayı böyle olmuştur diye düşünüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle