Beşiktaş'tan Mert Günok'a büyük jest!

Mert Günok'un sözleşmesini 2025'e kadar uzatan Beşiktaş Yönetimi, tecrübeli kalecinin maaşını da yüzde 177 artışla 9 milyon TL'den 25 milyon TL'ye çıkardı.

GİRİŞ 02.08.2023 12:18 GÜNCELLEME 02.08.2023 17:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan Mert Günok'un maaşına hatırı sayılır bir zam yapıldı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; siyah-beyazlı yönetim, geçen sezon teknik direktör Şenol Güneş'in gelişiyle kaleyi Ersin Destanoğlu'ndan devraldıktan sonra oldukça başarılı bir performans sergileyen 34 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, 9 milyon TL olan maaşını 25 milyon TL'ye çıkardı.

Deneyimli eldiven, bu meblağa ek olarak maç başı bonus da alacak.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 23 karşılaşmaya çıkan Mert Günok, ağlarında 22 gol gördü. 7 maçta ise kalesini rakip forvetlere kapadı.

Kariyerinde Beşiktaş'ın yanı sıra Bursaspor, Fenerbahçe ve Başakşehir formalarını giyen Mert, toplamda 200 kez sahada yer aldı. 243 gol yerken 62 mücadelede ise gol izni vermedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    bu sene bunun defoları çıkar ortaya jimnastik ciler başlar söylenmeye
    Cevapla
  • T d 8 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi bir kaleci
    Cevapla
  • elestiri 8 ay önce Şikayet Et
    atin bakalim bol keseden
    Cevapla