Beşiktaş'ın Milan'dan sıradaki hedefi: Messias

Beşiktaş'ın Ante Rebic'in ardından Milan'dan Junior Messias'ı da transfer etmenin planlarını yapıyor. Siyah beyazlılar, 32 yaşındaki sambacı için Çizme ekibine ilk teklifini yaptı.

GİRİŞ 30.07.2023 16:38 GÜNCELLEME 30.07.2023 17:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milan'ın Hırvat yıldızı Ante Rebic'i imza için İstanbul'a getiren Beşiktaş, İtalyan takımında bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak istiyor.

Hücumda sol kanadı Rebic'e emenat etmeyi planlayan Kartal, sağ kanat için de 32 yaşındaki Junior Messias'ı düşünüyor.

İLK TEKLİF 1 MİLYON EURO

İtalyan basınında Calciomercato'nun haberine göre; Beşiktaş, Messias için Milan'a ilk teklifini 1 milyon euro olarak iletti. Ancak İtalyan kulübü bu rakamı az bularak 3 milyon euro talep etti. 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun transferi için pazarlıkların devam ettiği belirtilirken Rebic'te olduğu gibi Messias'ta da orta yolun bulunacağı düşünülüyor..

32 yaşında ve 1,74 boyunda olan Messias, sağ kanat dışında orta saha ve sağ kanat forvet gibi mevkilerde görev yapabiliyor. 

Geride kalan sezonda Milan formasıyla 36 maça çıkan Messias 6 gol atarken, 2 kez de asist yaptı. 32 yaşındaki futbolcunun, İtalyan kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Törkiş eyirlayn 8 ay önce Şikayet Et
    çebi nezaman defolup gideceksin koskoca kulübü köy takımı yaptın fabrika yönetir gibi kulüp yönetilmez
    Cevapla
  • Çeliktepeli 8 ay önce Şikayet Et
    Toplayın ıskartaları
    Cevapla
  • demi 8 ay önce Şikayet Et
    iyi ya 40 olmamış daha
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    3 büyükler! İyice azıttı. Ya borç batağına soktunuz klüpleri. Yarın devlet yardım etsin diye ağlarsınız. Milyon Eurolar veriyorsunuz bu fakir milletin cebinden. Devlet döviz için ağaca çıkıyor, siz dağıtın. Eğer devleti yönetenler bu hovardaların 1 kuruş borcunu silerse HARAM ZIKKIM OLSUN.AHİRETTE KUL HAKLARININ HESABINI VERECEKSİNİZ.
    Cevapla