Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu: Young Boys'a 5 milyon euro teklif edildi

Beşiktaş, Young Boys'un golcüsü Meschack Elia'nın transferi için İsviçre temsilcisine 5 milyon euroluk teklifte bulundu.

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu: Young Boys'a 5 milyon euro teklif edildi
Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu: Young Boys'a 5 milyon euro teklif edildi
GİRİŞ 22.07.2023 17:05 GÜNCELLEME 22.07.2023 17:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor.

Hücum hattına transfer yapmak isteyen Beşiktaş, Young Boys'un 25 yaşındaki golcüsü Meschack Elia'ya gözünü çevirmiş durumda.

5 MİLYON EURO

Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş bu transfer için Young Boys'a 5 milyon euro teklif etti. Young Boys'un bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Haberin devamında ise Beşiktaş'ın bu transferi bitirmek için çok uğraştığını ve oyuncunun da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı söylendi.

41 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Young Boys formasıyla 41 resmi maça çıkan Elia Meschak bu karşılaşmalarda 12 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Bjk önce elektrik su borçlarını ödesin
    Cevapla
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    Senol Hoca, ne yapacaksin bunu , kanat forvet olarak mi kullancaksin ? Sanirim alirsa kanat forvet olarak kullanmak isteyecek, driblingleri fena degil, iyi adam eksiltebiliyor ama cokta zayif noktasi var, fakir Kulüb transferi ama iyi Hoca elinde süprizde yaratabilir.
    Cevapla