İşte Beşiktaş'ın yeni Atiba'sı!

Beşiktaş'ın transfer etmeye hazırladığı Jean Onana, Karakartal'ın efsane futbolcularından Atiba Hutchinson'ı anımsatıyor.

İşte Beşiktaş'ın yeni Atiba'sı!
İşte Beşiktaş'ın yeni Atiba'sı!
GİRİŞ 20.07.2023 10:33 GÜNCELLEME 20.07.2023 20:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Jean Onana, mevki olarak ön liberonun dışında stoper ve 8 numarada oynayabiliyor.

Henüz 20 yaşında Kamerun Milli Takımı'nda forma giymeye başlarken 10 karşılaşmada ter döktü. 1.89 boyunda olan 23 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ta uzun yıllar top koşturan ve efsane futbolcular arasına giren, sezon sonunda da siyahbeyazlı renklere veda eden Atiba Hutchinson'un gençliğini anımsatıyor.



Onana, kariyeri boyunca hiç sakatlık sorunu yaşamazken Fransa ve Belçika 1. Ligleri'nde 73 maçta görev yaptı. Tek eksisi ise bazı zamanlarda kontrolsüz oynaması… Şimdiye kadar gördüğü sarı kart sayısı 24. İki kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • imkansız 9 ay önce Şikayet Et
    atiba kadar faydalı topçu zor bence....
    Cevapla
  • Carsi34 9 ay önce Şikayet Et
    Bence atiba bos du ya
    Cevapla
  • malatya balabanlı 9 ay önce Şikayet Et
    Önemli olan kalite , atiba üst düzey bir oyuncu değildi bir hagi bir aleks asla değildi nerde efsane oldu . Yeni ıyuncuyu göreceğiz bakalım .
    Cevapla
  • Ahmet 1903 9 ay önce Şikayet Et
    Sizin gibi nankör insanlar ve futbol dan gram anlamayanlar için yorum yapmak çok kolay atiba 10 yıl boyunca o bölgede hatasız oynadı ve 6 yıl boyunca Türkiye'nin en iyi ön libero su seçildi ve 10 gecik ödül aldı ve ayrıca daha Alex yazmayida bilmiyorsun önce bir yazı yazmayı öğren ondan sonra yorum yap çapsız ve insan yoksunu
    Cevapla
  • boş lafcı 9 ay önce Şikayet Et
    çocukluğuna inmek lazım
    Cevapla