Erman Toroğlu'nun, Şenol Güneş sözlerine büyük tepki!

Spor yorumcusu Erman Toroğlu'nun Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile ilgili sarf ettiği sözler sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti.

GİRİŞ 11.07.2023 22:29 GÜNCELLEME 12.07.2023 09:13
Bu Habere 184 Yorum Yapılmış

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, SkySpor adlı Youtube kanalında Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'le ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Toroğlu, Şenol Güneş'in deprem sebebiyle geçtiğimiz sezon ligden çekilen Hatayspor'un antrenmanlarını Riva'da yapmasıyla ilgili sözlerini sert ifadeler ile eleştirdi.



"Mahkemeye ver beni"


Toroğlu, Şenol Güneş'in Hatayspor ile ilgili yaptığı açıklamalara şu ifadeler ile tepki gösterdi:

"Allah muhafaza orada ailenden biri olsaydı aynı cümleyi kurar mıydın Şenol Güneş? Orada neler oldu sen biliyor musun? Bana anlattıklarında ben ağladım. Ayıptır ya. Adam değilsiniz ya. Mahkemeye ver hadi beni. Sen adam değilsin. Orada insanların annesi öldü ya. Adam değil bunlar ya."

ŞENOL GÜNEŞ NE SÖYLEMİŞTİ?

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Hatayspor ile ilgili, "Bu takımlar şimdi Riva’da çalışacaklarmış. Geçen sene neden yoktular o zaman? Yine aynı sahalarda idmanlarını yapamazlar mıydı?" ifadelerini kullanmış ve sosyal medyada gündem olmuştu.

Beşiktaş'a gönül vermiş taraftarlar da Erman Toroğlu'nun Şenol Güneş'e yönelik bu açıklamalarının sosyal medyaya düşmesinin ardından Twitter'da tepki dolu paylaşımlar yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 184
  • TiGeR 9 ay önce Şikayet Et
    Minik minik öğrenciler depremden bir süre sonra sınıflarında bir sürü kayıp arkadaşı varken okullarına başladı. Kulüpler geçen sene işin maddi boyutunu mu bahane ettiler? Bu sene değişen ne ki? Beşiktaş düşmanı boş tenekenin biri konuşmuş.
    Cevapla
  • cellat34 9 ay önce Şikayet Et
    burak yılmaz ve şenolun olduğu yerde adamlık insanlık aramayın ...noktaaa
    Cevapla
  • bizimkoyundelisi4 9 ay önce Şikayet Et
    Renkliler, Şenol hocayı yedirmeyiz. Birde Beşiktaşlıyım diyenler, siz Beşiktaşlı değilsiniz. Hadi oradam
    Cevapla
  • 1903 9 ay önce Şikayet Et
    BAŞINI SONUNU DİNLEMEDEN YORUM YAPMAYIN , hoca uzun konuşmalar yapınca anlam bütünlüğü bozulsa da son sözlerin de haklı . Yanlış düşünseniz de adama hakaret edemezsin.
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    buradan yorum yapanlar erman haklıymış size göre
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle