Beşiktaş, dünyaca ünlü marka ile anlaşmaya vardı!

Beşiktaş, stat sponsorluğu için Arap Emirlikleri Havayolu şirketi Emirates ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

GİRİŞ 10.07.2023 09:50 GÜNCELLEME 10.07.2023 10:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kara Kartal, 3 senede toplam 27 milyon 750 bin euro (795 milyon TL) kasasına koyacak. Beşiktaş forma göğüs sponsorluğu için de Emirates ile anlaştı. Kartal, 3 sene Avrupa arenasında mücadele ettiği dönem karşılığında toplam 5 milyon euro (143 milyon TL) alacak.

GAZPROM'A UEFA VE FIFA ENGELİ

Gazprom ile yapılan görüşmeler UEFA ve FIFA ile hukuki engel çıkma ihtimali üzerine askıya alındı. Beşiktaş Yönetimi, mevcut göğüs sponsoru Beko ile son bir görüşme yapacak.

Bu görüşme sonrası yapılan sponsorluk anlaşmaları açıklanacak. Siyah-Beyazlılar, stadın çatısının tepesine reklam koymak için de bazı firmalar ile görüşme yaptı. Ancak çatının uygun olmaması sebebiyle bu düşünce ertelendi.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Galatasaraylı 9 ay önce Şikayet Et
    Şöyle kaliteli sponsorlukları biz niye bulamıyoruz, hayırlı olsun
    Cevapla
  • Alper 9 ay önce Şikayet Et
    TFF neden bu üç takımı büyüttü anlaşılıyor herşey para olmuş
    Cevapla