Beşiktaş'ın eski hocası 2. lig ekibinin başına geçti

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Önder Karaveli, TFF 2. Lig ekiplerinden 68 Aksaray Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın eski hocası 2. lig ekibinin başına geçti
Beşiktaş'ın eski hocası 2. lig ekibinin başına geçti
GİRİŞ 07.07.2023 20:17 GÜNCELLEME 07.07.2023 20:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta 2021-22 sezonunda Sergen Yalçın görevden ayrıldıktan sonra geçici bir süre teknik direktörlük yapan ve son olarak TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'u çalıştıran Önder Karaveli, TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek 68 Aksaray Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

"Mağlubiyeti kabullenmeyen bir takım oluşturacağız"

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Önder Karaveli, "Aksarayspor’da gerçekçi hedefler kovalayacağız buradan 68 Aksaray Belediyespor camiasına şu sözü verebilirim stada geldiklerinde iyi futbol seyredecekleri bir takımları olacak, maçımızı nerede oynarsak oynayalım iç saha ya da deplasman fark etmeksizin oynanan oyundan vazgeçmeyen hiçbir şekilde mağlubiyeti kabullenmeyen bir takım oluşturacağız. Aksaray şehrini ekibimle beraber en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin endişesi olmasın” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren ise "Aksaraysporumuz 4 yıl içerisinde çok önemli iki şampiyonluk yaşadı. Geldiğimiz süreçte 2.lige çıkma başarısı yakaladık.Bu yılda 2'nci Lig'de şehrimizi en iyi şekilde timsil edeceğiz" diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Miso 9 ay önce Şikayet Et
    Timsil et bakim..
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    kenan karamana sevda duymanin sonucunu yasiyor sergen ve karavelli
    Cevapla
  • Ceiko 9 ay önce Şikayet Et
    Altı hafta sonra kovulur.Yazın bir kenara.
    Cevapla