Bakasetas için flaş Beşiktaş cevabı!

Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas'a teklif yapacağı iddia edilmişti. Trabzonspor Başkanı konuyla ilgili açıklama geldi.

Bakasetas için flaş Beşiktaş cevabı!
Bakasetas için flaş Beşiktaş cevabı!
GİRİŞ 04.07.2023 12:07 GÜNCELLEME 04.07.2023 12:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un, Yunan yıldızı Bakasetas'ın Beşiktaş'la görüştüğü iddia edildi. Bu haber kısa zamanda büyük yankı uyandırırken Trabzonspor cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Trabzonspor'un Başkanı Ertuğrul Doğan konuyla ilgili olarak, "Bakasetas'la ilgilenen kulüp yok. Olsa da satmam. Boşa gündem yaratılmasın." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 41 resmi maçta görev alan Anastasios Bakasetas bu karşılaşmlarda 13 gol atarken 10'da asist yapmayı başardı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Isi 9 ay önce Şikayet Et
    Iyi ki satmiyorsun Gelecek diye korktum Ben de
    Cevapla
  • Efe 9 ay önce Şikayet Et
    Tempoya ayak uyduramaz Avcı Bakesetas in bütün ayarlarını bozdu şut bile çekmez oldu. Yan yan geri geri korkak futbol. Almazlar.
    Cevapla