Beşiktaş golcü transferinde dümeni tanıdık isme kırdı!

Manchester United, takımda kiralık olarak forma giyen Wout Weghorst'un kulüpten ayrılacağını duyurdu. Cenk Tosun'un sakatlığı sonrası hücuma takviye yapmak isteyen Beşiktaş ise eski oyuncusunu yeniden gündemine aldı.

Beşiktaş golcü transferinde dümeni tanıdık isme kırdı!
Beşiktaş golcü transferinde dümeni tanıdık isme kırdı!
GİRİŞ 30.06.2023 21:37 GÜNCELLEME 30.06.2023 21:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da yeni sezon kadro planlamasını sürdürüyor.

Kulübün internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada kiralık sözleşmeleri sona eren Wout Weghorst'un Burnley'ye, Marcel Sabitzer'in ise Bayern Münih'e döneceği belirtildi.

Manchester United'la İngiltere Lig Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Wout Weghorst, Manchester ekibinde 31 maçta süre alırken 2 gol ve 3 asist kaydetti.

Marcel Sabitzer ise görev yaptığı 18 maçta 3 gol ve 1 asistle oynadı.

BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNE GELDİ

Beşiktaş yönetimi, Cenk Tosun'un beklenmedik sakatlığı sonrası forvet arayışlarına başlarken listeye de tanıdık bir isim eklendi. Devre arasında siyah-beyazlı ekipten ayrılıp Manchester United'ın yolunu tutan Wout Weghorst, gelecek sezon için Kartal'ın gündemine geldi.

Burnley ile 2025 yılına kadar kontratı bulunan deneyimli golcünün takımdan ayrılmak istediği bilinirken başarısız geçen ManU macerasının ardından yeniden Beşiktaş forması giymeye sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Sezonun ilk yarısında kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Weghorst, siyah-beyazlı takımda 18 maça çıktı ve 9 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Hasan 9 ay önce Şikayet Et
    En iyi transfer Umut Nayir olur bence.
    Cevapla
  • selim 10 ay önce Şikayet Et
    elemeler başlıyor daha transfer yapacaklar hazırlanacaklar yav bir senede tam zamanında yapın ya ne uyuz yönetimsiniz
    Cevapla
  • hadeee 10 ay önce Şikayet Et
    insan biraz gururlu olmalı bırakıp giden adamı kovalamayın yeter ya
    Cevapla
  • Bdbdvj 9 ay önce Şikayet Et
    Ya bi git
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    ekonomik sorunlarından kurtulamayan alamanlar enflasyonu baskılamak için ucuz gıda temini arayışındalar! dayan Türkiyem kedere yalpalıyor az kaldı sürünmesine...
    Cevapla