Beşiktaş'ta transfer mesaisi sürüyor

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, irtibatta olduğu 5 futbolcuyu renklerine bağlamak için yoğun mesai harcıyor.

GİRİŞ 29.06.2023 12:58 GÜNCELLEME 29.06.2023 14:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş savunma, orta saha ve hücum hattına takviyeler yapabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kara Kartal temas halinde olduğu futbolculara tekliflerini sunarken, bir yandan da kulüpleriyle görüşmelerine devam ediyor. Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş de transferlerin yeni sezon kampına yetişmesini istiyor.

Defans için Amartey ya da Djiku

Beşiktaş'ta tecrübeli savunmacı Romain Saiss'in takımdaki geleceği belirsizliğini korurken, bir yandan da bu bölgeye takviyeler için çalışmalar sürüyor. Defans hattı için öne çıkan isimler ise Fransız ekibi Strasbourg'dan 28 yaşındaki Ganalı futbolcu Alexander Djiku ve Leicester City ile sözleşmesi sona eren Ganalı Daniel Amartey. Tekliflerini ileten Kartal, her iki futbolcuda da beklemeye geçti. Siyah-beyazlılar, söz konusu oyunculardan birini takıma kazandırmayı hedefliyor.

Ozan Tufan için temaslar sürüyor

Siyah-beyazlı takımın orta saha transferinde şu an gündeminde olan futbolcular Zenit'ten 30 yaşındaki oyuncu Daler Kuzyaev ve milli futbolcu Ozan Tufan. Kartal, özelikle Şenol Güneş'in çok istediği Ozan ile görüşmelerde anlaşma zemini yakalarken, kulübü Hull City'le de temaslarına devam ediyor.

Rus futbolcu Daler Kuzyaev'e teklifini ileten Beşiktaş'ın, oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle bu transferde işi biraz daha zor gibi duruyor.

Halil Dervişoğlu gündemden düşmedi

Hem hücum takviyesi hem de yerli rotasyonunu düşünerek bonservisi İngiltere Premier Lig kulübü Brentford'da bulunan Halil Dervişoğlu'yla görüşen ve prensipte anlaşmaya varan Kartal, İngiliz temsilcisinin bonservis talebi sebebiyle geri çekilmişti. Ancak bu transferde ısrarcı olan Beşiktaş'ın, önümüzdeki günlerde transferi bitirmek için şartları zorlayacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • selim 9 ay önce Şikayet Et
    adam gibi transfer yapın yeterrr ulan be yeterrr nerde kazma var topluyosunuz ne ozanı ne halili ne yusufu bunlar topçu falan değil adam gibi transfer yapın deli etmeyin insanı
    Cevapla
  • Yarkan 9 ay önce Şikayet Et
    Insâallah bjk transferlerini sezon oncesi kampa hazirlar gec kalmaz
    Cevapla
  • KANDIRALI 9 ay önce Şikayet Et
    Şenol hoca sen bu kafayla anca sezonu 4.cü bitirirsin kandıralı dememişti deme.
    Cevapla
  • Bora 9 ay önce Şikayet Et
    Yahu ne Ozan Tufan,nede Yusuf yazıcı bırakın bunları kardeşim nasıl transfer politikası izliyorsunuz her sene böyle lig başlar transfer başlamaz kendinize gelin saçma sapan transfer yapmayın....
    Cevapla
  • Misafir1 9 ay önce Şikayet Et
    Halil dervişoğlu ve ozan tufan çöp transfer olur ikisinin maliyetine iyi bir orta saha alınabilir.
    Cevapla