Beşiktaş'a genç orta saha! Fransa'ya çıkarma yapılacak

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş, Fransa Ligue 1'de geçen sezonun flaş takımı olan Lens'te forma giyen Jean Onana'yı gündemine aldı.

Beşiktaş'a genç orta saha! Fransa'ya çıkarma yapılacak
Beşiktaş'a genç orta saha! Fransa'ya çıkarma yapılacak
GİRİŞ 28.06.2023 18:27 GÜNCELLEME 28.06.2023 18:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş, önceliğini orta sahaya verdi.

Fransız basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, Lens forması giyen 23 yaşındaki Kamerunlu orta saha Jean Onana'yı transfer gündemine aldı.

ROTASYON OYUNCUSU OLMAK İSTEMİYOR

Haberde, Onana'nın gelecek sezon Lens takımında bir rotasyon oyuncusu olmak istemediği ve düzenli forma giymek istediği aktarılırken, bu durumda takımdan ayrılma talebini yönetime ileteceği aktarıldı.

Fransa'da geçtiğimiz sezonun flaş takımı olan Lens, ligi lider PSG'nin ardından 2. sırada bitirdi ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde etti. Sarı-Kırmızılı takımda 26 resmi maça çıkan Onana, bu maçlarda takımına herhangi bir skor katkısı sunamadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • H.T 10 ay önce Şikayet Et
    Orta saha futbolcusu 26 maç asist yok gol yok Beşiktaş olursa tersimi olur acaba
    Cevapla