Tormena teklifi kabul görmedi! Başkan diretiyor

Kadrosuna stoper takviyesinde bulunmak isteyen Beşiktaş, Tormena için Braga'ya teklif yaptı. Portekiz temsilcisi bu teklife olumsuz dönüş yaptı.

Tormena teklifi kabul görmedi! Başkan diretiyor
Tormena teklifi kabul görmedi! Başkan diretiyor
GİRİŞ 26.06.2023 21:47 GÜNCELLEME 26.06.2023 21:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın öncelik olarak belirlediği stoper transferi konusunda yeni bir gelişme yaşandı.

Portekiz basınından A Bola'nın haberine göre; Braga'dan ayrılması beklenen Brezilyalı stoper Vitor Tormena için Beşiktaş, 2.5 milyon euro'luk bir teklifte bulundu. Haberde, Tormena konusunda en istekli kulübün Beşiktaş olduğu ancak yapılan teklifin Braga tarafından kabul görmediği vurgulandı.

BRAGA BAŞKANI DİRETİYOR

Haberin devamında, Braga Başkanı Antonio Salvador'un Tormena için 4 milyon euro civarında bir gelir beklediği ve oyuncuyu bu rakamdan aşağı bırakmaya yanaşmadığı kaydedildi.

27 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezon Braga formasıyla 40 maçta görev aldı ve 1 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • selo 10 ay önce Şikayet Et
    selahattin sayer beşiktaş yönetimi beni bul elimizde 20 30 40 ilyon euroluk oyuncular yerine portekiz taktiği 5 10 milyon euro değer gören ve istenen futbolcu başarısını sağlamak bu kurda bnorç da kapanabilir yeterki istikrar ve başarı bu kadar yanlısı olan bir klubde her zaman aynı anda beklenir
    Cevapla