Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Trabzonspor'un eski yıldızı...

Beşiktaş, Trabzonspor'un eski yıldızı Caleb Ekuban için harekete geçti. Teknik direktör Şenol Güneş de bu transfere onay verdi.

Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Trabzonspor'un eski yıldızı...
Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Trabzonspor'un eski yıldızı...
GİRİŞ 21.06.2023 12:55 GÜNCELLEME 21.06.2023 12:56

Beşiktaş yeni sezon öncesi forvet hattını güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. Siyah- Beyazlılar'da gündeme gelen son isim ise Ganalı forvet Caleb Ekuban oldu.

Trabzonspor forması altında gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren ve sonrasında İtalya'nın yolunu tutan Ganalı yıldız, Çizme'de umduğunu bulamadı. 2021 yılından beri Genoa'da forma giyen ve sözleşmesi gelecek yaz sona erecek olan tecrübeli futbolcu da İtalya'dan ayrılmayı planlıyor.



Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de Ekuban hamlesine olumlu yaklaştığı ve çok yönlü bir oyuncu olarak tanımladığı belirtildi.

Trabzonspor'da santrafor ve forvet arkası olarak görev yapan ve hücum hattının her bölgesinde görev alabilen Ganalı yıldız için çalışmaların daha da hızlanacağı öğrenildi.

Ekuban, Trabzonspor'da 103 maçta görev alırken 29 gol ve 18 asist üretti.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.