Cenk Tosun ve Necip Uysal'dan Arda Güler açıklaması!

Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti ve "Benim hayatımda gördüğüm en yetenekli futbolcu." diye konuştu.

Cenk Tosun ve Necip Uysal'dan Arda Güler açıklaması!
Cenk Tosun ve Necip Uysal'dan Arda Güler açıklaması!
GİRİŞ 20.06.2023 22:41 GÜNCELLEME 20.06.2023 22:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın kaptanları Cenk Tosun ve Necip Uysal tv100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

"GALATASARAY BİZİM MAÇTA TOPA DEĞMEDİ"

Cenk Tosun, Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın performansıyla ilgili olarak "Güzel bir seri yakaladılar. Hatta rekor kırdılar. O seride bence şampiyonluğu kazandılar diyebilirim. Onların da inişli çıkışlı bir sezonu vardı. Bizim maçta nereden baksan hiç topa değmediler. Bütün maçı biz oynadık. Biz evde gerçekten çok güçlü bir takımız. Öyle de oynadık bu sezon. İlk 10 maçta belki daha fazla puan alabilseydik, biz şampiyon olurduk. İlk 10 maçta biz şampiyonluğu verdik diyebilirim." diye konuştu.

"O REKORU GEÇERSE ARDA GÜLER GEÇER"

Cenk, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler ile ilgili bir soruyu ise "Bonuslarla birlikte 27 milyon avro kazandırdım kulübüme. Türk tarihinin en yüksek rakamı bu. Bunu geçerse Arda Güler geçer diye düşünüyorum. Arda Güler, benim hayatımda gördüğüm en yetenekli futbolcu. Ben İngiltere’de de oynadım, Almanya’da da oynadım, Türkiye’de de oynadım. Bu yaşta bu özgüvende bunları yapması gerçekten hayranlıkla izliyoruz." diyerek yanıtladı.

"GERÇEKTEN TARTIŞILMAZ BİR YETENEK"

Necip Uysal ise Arda Güler'in bu sezonki performansını değerlendirirken "Ben Arda’yı izlediğim zaman sağ ayağını biraz daha geliştirdiği takdirde bence bunun iki katı üstüne çıkacağını düşünüyorum. İzlediğim maçlarda ona bakıyorum. Gerçekten tartışılmaz bir yetenek. Arda yetenekleriyle fizik gücünü kapattığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Arda, gibi oyuncular avrupaya gidince rotalarını kaybediyor. Sergen avrupaya gitseydi sergen olmazdı. 6-7 sene sonra arda dan hiç bahsedilmeyebilir. Emre mor, Muhammed Demirci vb. Hep aynı tarz. Tarih sahnesinden yok olup gidiyor. Ama arda farklı olabilir tabiki, inşallah olur...
    Cevapla
  • Deli dumrul 10 ay önce Şikayet Et
    ulan cenk tosun sen 27 milyon isen arda 527 milyon olur ulan. sen ne sanıyon kendini ya tekniğin T si yok hadi ikile
    Cevapla
  • Ozkan 10 ay önce Şikayet Et
    Uslubsuz
    Cevapla
  • f.yavuz 10 ay önce Şikayet Et
    Siz sergeni izlemediniz tabiki
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla
  • Bravo 10 ay önce Şikayet Et
    Takımını bir kenara bırakarak, gerçeği söyleyen kişilerin hastasıyım. TEŞEKKÜRLER CENK VE NECİP
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle